18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rayo Vallecano - Granada: Draw no bet: 2

Match center
29. august 2021 kl. 19:30 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Campo de Futbol de Vallecas    Jesús Gil
24. aug. 2021 kl. 17:28 (Opdateret 29. aug. 2021 kl. 21:27) 24/08
124
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 49-0-51%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 4-0
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Når "Nazaries" rejser indlands til Campo de Futbal de Vallecas er det for at tage tre point med hjem igen, imod et Rayo hold der endnu ikke har formået at få ét point!
Det taler for
 • Rayo har ikke helt fået den ønskede start siden de rykkede op i Spaniens bedste række. To nederlag er det blevet til, og dermed nul point og en målscore på 0:4. Det skal siges at de i første kamp mødte Sevilla. I kampen her fik keeper Zidane rødt efter 15 min. og kampen endte 3-0. Efterfølgende taber de 1:0 til et Sociedad hold der ikke ramte dagen! 
 • Granada derimod har vist god klasse, specielt siden ny træner Moreno kom til klubben. De spillede 0-0 imod EL mestrene fra Villarreal og kunne tage ét point mod Valencia, i en kamp hvor de ellers fortjente alle tre! Netop kampen imod Valencia scorede de ret hurtigt på en omstillings mulighed, fik så et straffe imod sig, og fik deres overtidsscoring dømt offside!
 • Granada endte i sidste sæson på en niende plads, lidt overraskende taget i betragtning at de lukkede flest mål ind!  Men på trods af det ser det en smule bedre ud allerede nu. De har indtil videre mødt to meget stærke hold, som de har krydset imod. Issær Valencia stillede de sig ned i et fem mands forsvar, og på trods af straffesparket virkede det faktisk rigtig godt! 
 • Rayo spillede egentlig også udemærket imod Sociedad. De fik bare slet ikke nok ud af deres chancer. Real Sociedad ramte slet ikke dagen på trods af deres mange skud på mål, her kan Rayo takke deres keeper for et fantastisk stykke arbejde. Men rent offensivt bragte de ikke meget til bordet, hvilket deres XG også fortæller! 
 • Rayo har ikke bragt sig megen offensivtet eller kreativitet. De spiller meget soldidt og robust, hvilket også godt kan gå i Segunda Division. Men de kommer til at få det en smule svært imod et Granada hold der spiller hurtigt og dybt.  Defensivt kan også blive en tung affære for dem. De blev tit imod Sociedad løbet lidt over, og det så ud som at de ikke helt kunne følge med!
 • Det Granada bringer med er hurtighed, kreativitet og dybde løb. Selvom de kun har scoret ét mål og ikke har højeste xG snit så skal de nok udnytte alle de chancer de får. De tre øverste spillere i Suarez, Bacca og Molina er et glimrende hold til at få skabt chancer. De kender hinanden godt, og ved hvor de skal ramme hinanden!  ​​​​​​​
Hold øje med
 • Selvom Rayo ikke har præsteret rent offensivt, kan de med deres defensive linjer godt holde modstanderen hen!  Deres solide spil gør dem rigtige gode i duel spillet og til at stjæle bolden fra modstanderen! 
 • Granada har kun scoret ét mål i åbent spil og det var på en omstillings situation. Dem skal de nok ikke forvente at få mange af her. Rayo kommer nok til at lade Granada stå for spillet så de selv kan stille sig afventende! 
 • Granada sidste sæsons målscorer lød på flest indkasseret mål, hovedsageligt på baggrund af deres fejl i de defensive linjer. Træner Moreno har dog fået lukket ned for både Villarreal og Valencia! Men mest på baggrund af de ikke skulle skabe spillet. Det kommer de nok til at gøre en smule mere her! 
 • Granada får heller ikke top point i af at holde en føring hjem! 
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked kan man ved Bet365 få oddsene: 2,50 - 3,20 - 2,87! 
Hvilket giver et CV på: 38% - 29% - 33%

At Rayo skal være favoritter har jeg lidt svært ved at forstå! Indtil videre er det sydspanierne der har spillet bedst. Nu kommer Granada så også til at spille på fremmed græs, hvilket vi ved fra sidste sæson at det på ingen måder er deres spidskompetence. Men på trods af det må de alligevel nære en del motivation for at slå rækkens lige nu dårligste hold! 
Et alternativ kunne være at gå lidt mere på krydset! Personligt tror jeg godt Granada kan vinde kampen, men der stadig meget der taler for at DNB varianten ville være bedre! Jeg har svært 
Kryds odds kan hente til odds 3,30 ved Nordicbet. 

Kampens Forløb: 

Som udgangspunkt forventer jeg at det er Granada der kommer til at skabe spillet, og dermed sætter Rayo sig nok i en afventende og mere solid position. Alt efter resultatet efter de første 20 minutter, handler det nok for hjemmeholdet om at skabe situationer som favorable for dem, især omstillinger og kant spil. 
Rayo skal nok udfordre Granada i duel spillet, og det er op til udeholdets midtbane at få skubbet spillet hurtigt frem, og skabe dybdeløb. På den måde kan de godt overraske Rayo's defensive linjer. 
Skulle Rayo imod forventning komme foran, så er Granada næsten nødt til skubbe alt frem. Begge hold er sultne efter deres første sejr, især Rayo kunne godt bruge lidt medvind på eget græs specielt når vi ser på at deres næste kampe imod hhv. Levante og Getafe heller ikke bliver nemme. 
Granada kan jo godt se score både 1 og 2 mål når først de har fundet tricket til at lirke Rayos forsvar op. Skulle Rayos keeper fra Sociedad kampen, Dimitrievski få genvalg (det forventer jeg) så skal Granada tænke kreativt for at få bolden sat i nettet. Generelt er Granada nødt til at komme noget mere offensivt og kreativ til værks for at vinde kampen her! 

Trup Nyt: 

Rayo Vallecano: 4-2-3-1
Dimitrievski - Balliu - Saveljich - Catena - Garcia - Valentin - Comesana - Merquelanz - Trejo - Garcia - Martin
Tvivlsom: Ingen
Ude: Ingen

Granada: 5-3-2
Escandell - Foulquier - Duarte - Sanchez - Abram - Neva - Monchu - Gonalons - Montoro - Suarez - Bacca
Tvivlsom: Ingen
Ude: Lozano
 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Oddsportal.com - Soccerway.com - Transfermarkt.com - Laliga.com - Understat.com - Rayovallecano.es - Granadacf.es 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback