18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Randers FC - FC Nordsjælland: (AH: 0,0) 2

Match center
19. september 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
BioNutria Park Randers
Se kampen på TV3 Sport|Viaplay.dk
13. sep. 2021 kl. 11:44 13/09
56
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Randers tager i 9. runde hjemme imod FC Nordsjælland, hvor jeg har taget et kig på de to holds seneste kampe, deres trupper, og synes der kunne være værdi i at kigge FCN's vej.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 39-29-32%
Betvalue: 104,20%
Spilbar ned til odds: 2,22
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • FCN har gang i en fornuftig sæson, hvor de efter 8 runder har 13 point, og spillet noget rigtig god fodbold. I sidste runde, var de uskarpe og tabte lidt ufortjent til FCM, men hvis de kan fastholde det spil de har vist indtil nu i denne sæson, så tror jeg der venter dem rigtig mange point.
 • FCN har et god tag på Randers, hvor de har vundet 3 ud af de seneste 5 indbyrdes opgør, spillet en uafgjort, og så tabte en, deres seneste indbyrdes opgør endte med en 2-1 sejr til FCN, hvor de på trods af en mand nede i 2.halvleg holdt stand og tog de 3 point.
 • Randers går et hårdt program i møde, hvor de har en Europa Conference League kamp mod Alkmaar d.16/09 og så spiller de igen her mod FCN blot tre dage senere. Det burde være en fordel for FCN, at de ikke skal ud og spille så mange kampe som Randers skal.
 • Randers havde ikke Egho med til kampen mod FCK, og hvad jeg kan læse mig til, gik han ud med en skadet i træningen op til kampen, hvordan status er med ham har jeg ikke kunne læse mig til, men hvis han er ude af dette opgør, ser jeg det som en svækkelse for Randers mandskabet.
 • FCN har nogle rigtig dygtige offensive folk, som er startet denne sæson rigtig flot. De har god fart og er dygtige i en-mod-en spillet, og jeg tror godt at FCN på fart og hurtig boldomgang kan slå Randers, som måske også har lidt tunge ben efter en kamp, blot tre dage før.
 • Kigger man på xGF og xGA så ligger FCN et fornuftigt stykke over Randers. Især er det interessant at se deres xGA hvor FCN har 7,4 og Randers har 9,8. Det er dog kun efter 7 kampe, men det vidner om et godt FCN defensiv, som tillader få chancer til modstanderne.
Hold øje med
 • Kan Randers få gjort dette opgør til en fysisk forestilling, så er FCN ikke på hjemmebane. Det FCN gjorde godt mod FCM i første halvleg var at få spillet ned på jorden, og komme ud i løbedueller med dem, men hvis det bliver en fysisk betonet kamp, så ser jeg en fordel for Randers.
 • FCN og Randers kan leve med et X, og det kan sagtens medføre en kamp der bliver lidt låst i slutningen, hvis det står uafgjort hvor vi så ikke får FCN, som værende så målsøgende, som er nødvendigt for at vi skal få fuld gevinst i dette spil.
 • I min optik så har FCN ikke særlig mange spillere målene kan komme fra, meget er på Schjelderups skuldre, og jeg kan godt være lidt nervøs for, hvem målene skal komme fra, hvis de ikke kommer fra ham. FCN mangler lidt en 9'er som kan sætte den ind, hvilket man også så mod FCM hvor de ellers havde chancerne i første halvleg til at komme foran.
 • På dødbolde burde Randers have en fordel, hvor FCN ikke har ligeså stærke folk, og derfor kunne indkast, hjørnespark og frispark godt gå hen og blive et farligt våben for Randers.
Oddsmarked

Oddset på FCN startede i de 2,28 hos unibet, og har nu bevæget sig op i de 2,35 som jeg mener der er værdi i. Jeg har valgt at spille denne asian variant, da jeg også har respekt for at Randers er et godt mandskab, som kan gøre ondt på alle hold, og et X er derfor ikke utænkeligt. 

Det kunne også være interessant at kigge på linjen, hvor man får 1,78 for over de 2,5 mål. 

Holdene:

Det er svært at sige ret meget om de to startformationer når der er en uge til kampstart, og Randers har en Europa Conference League kamp inden, men jeg kunne sagtens forestille mig, at Randers måske vil rotere lidt på nogle nøglepositioner, til denne kamp mod FCN. 
Marxen er et godt bud på en der kunne stå over, og hvis Egho har en skade er han heller ikke med i dette opgør. Men af hvad vi ved så er Randers højest sandsynligt uden Brock-Madsen (reserve) og Mikkel Kallesøe (fast mand).

Hos FCN var Chukwuani (fast mand) og Amon (reserve) begge ude mod FCM i sidste runde, og jeg tænker det også gør sig gældende her mod Randers. De har dog været ud i længere tid, så FCN kan stille med samme folk og formation, som de har gjort hidtil i sæsonen. 

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback