Annonce

Randers - FC Helsingør: 1

Match center
28. februar 2018 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
BioNutria Park Randers    Benjamin Willaume-Jantzen
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 66-24-10%
Betvalue: 106,26%
Spilbar ned til odds: 1,52
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Der bliver tale om et vaskeægte bundopgør når Randers hjemme tager imod Helsingør. Begge hold er inde i en dårlig formkurve, dog har Randers fået hevet en del uafgjorte hjem på det seneste og vurderes derfor at have det psykologiske overtag.

Statistikken for Randers hjemme er dog ingenlunde prangende, med kun 8 point i 10 kampe indtager de sidstepladsen over point hentet på hjemmebane. De dårlige statistikker fortsætter dog for Randers når målscoringer skal vurderes. Randers har kun scoret 3 af de 17 scoringer på hjemmebane hvilket giver et gennemsnit på 0,3 mål/pr. kamp.

Med ovenstående statistikker er der ikke meget der taler for en hjemmesejr, men Randers har vist bedre takter gennem de sidste par måneder. De har fået scoret 7 mål i de sidste 7 ligakampe og får vel ikke bedre tilbud om 3 point end en hjemmekamp mod ligaens dårligste udebanehold Helsingør.

Helsingør har spillet 11 kampe ude og kun formået at hente 4 point. Med en udebane målscore på 8/28 fortæller statistikken at det er store problemer i Helsingør defensiven - Problemer det ikke ser ud til de har løst, de har i hvert fald i de seneste to udebanekampe inkasseret 12 mål mod sig (6 i hver kamp)

Jeg tror det bliver en omgang indianerbold med flere målchancer for begge mandskaber, men vurdere at Helsingørs defensive problemer er større end Randers offensive og ligger derfor et forsigtigt bet på at Randers trækker sig fra bundkampen som sejrherrer. 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback