18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Randers FC - AC Horsens: Under 2,5 Mål

Match center
2. februar 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
BioNutria Park Randers    Sandi Putros
1. feb. 2021 kl. 19:21 (Opdateret 2. feb. 2021 kl. 19:53) 01/02
276
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 47-53%
Betvalue: 108,65%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 3-0
Unibet Spil nu hos Unibet
Randers FC bør slå AC Horsens, men premierenerver og en frosthård bane taler mod en højtscorende affære i det kronjyske.
Det taler for
  • Horsens var mindst scorende i efteråret med ti scoringer. Man har mistet offensiv power i backen Michael Lumb
  • Horsens er gået over til et tremandsforsvar, som bedre kan håndtere det, Randers kommer med - ikke mindst stærke Kamara.
  • Seneste indbyrdes opgør var en 0-0'er, som Randers på mærkværdig vis vandt med 3-0, blandt andet efter en udvisning
  • Forårspremierrunden i Superligaen byder ofte på laverescorende kampe
Hold øje med
  • Randers har offensive kræfter, som kan gøre ondt på Horsens.
  • Horsens kan reelt kun bruge en sejr, så kommer de bagud, er de nødt til at satse offensivt - uden at de offensive kræfter for den sags skyld er specielt farlige.
  • Fire af de seneste fem indbyrdes opgør er gået over linjen.
Oddsmarked

Oddset på over er faldende, men der er stadig odds 2,05 at hente hos 888sport og Unibet. Overen er bedst hos Danske Spils Oddset med 1,85.

Rundt om kampen

En forårspremier i Superligaen er altid en svær størrelse, men flere ting gør, at det nok ikke er nogen dårlig idé at gå efter en målfarlige affære, når Randers FC og AC Horsens tørner sammen.

Først og fremmest vejrforholdene. Der ventes minus et par grader i Randers, når kampen sparkes i gang, så næppe de bedste baneforhold. Randers har selvfølgelig varme i banen, men en græsbane i starten af februar er bare aldrig fantastisk på danske breddegrader.

Randers går ind til de sidste ni kampe i grundspillet med håbet om at holde top seks-placeringen. Kronjyderne er lige nu nummer fire med 22 point efter 13 kampe, ikke mindst takket være en forrygende afslutning på efteråret, hvor de sidste fire kampe blev vundet.

Et kort kig på Randers’ træningskampe viser ganske fine resultater. Blandt andet 3-1 over OB og senest 1-0 hos OB er fine resultater.

På transferfronten har man solgt Andre Rømer, der dog er med februar ud. Han er imidlertid ude af forårspremieren med karantæne. Lasse Berg Johnsen, 21-årig nordmand, er hentet ind som erstatning, men han kommer næppe til at spille en rolle her, trods en plads i truppen. Ude er Mathias Nielsen og Jesper Lauridsen med skader.

Horsens står med sløje seks point efter 13 kampe, og det kostede Jonas Dal jobbet. Jens Bertel Askou er kommet ind, og skal give spillerne noget hårdhed og struktur. Det kan han utvivlsomt, men offensiven halter, hvilket 10 mål i 13 kampe også vidner om.

Træningskampene har budt på tre uafgjorte og en sejr over Middelfart, uden at der har været noget specielt bemærkelsesværdigt i kampene.

Horsens har sagt farvel til Michael Lumb, der fra venstre back faktisk var et af de mest offensive kort. Herudover har Kjartan Finnbogason fået ophævet. Ind er hentet Nicolas Dyhr og Søren Reese, men det er for at styrke defensiven.

Randers vandt tidligere på sæsonen 3-0 i Horsens i en kamp, der ellers længe lignede en nullert. Men efter føringsmål i 72. minut fik Horsens en udvisning, og så kunne Randers cementere sejren med to scoringer - begge sat ind af Emil Riis, der ikke længere er i klubben.

Randers er favoritter, og bør også vinde her, men det bliver næppe en storsejr. Horsens skal vise defensiv styrke, og skal forsvare sig til point i foråret. Seneste indbyrdes opgør lignede længe 0-0, og det samme tror jeg, vi kommer til at se her.

Læg dertil premierenerver og dårligere baneforhold, og du finder fin værdi i odds

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback