18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rana FK - Junkeren: 2 - Tips & Spilforslag

Match center
18. april 2022 kl. 15:00 - Fodbold, Norge - Norge 3. Division
17. apr. 2022 kl. 17:56 (Opdateret 18. apr. 2022 kl. 17:01) 17/04
113
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Norge, 3.div. Afd.5

Chance (1-X-2): 11-15-74%
Betvalue: 105,08%
Spilbar ned til odds: 1,35
Rigtig/forkert: 1-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Junkeren har mål om opryk, mens FK Rana var fornøyde med at holde sig oppe i 2021. Begge med en god start og Rana er måske lidt bedre i år - men Junkeren har over tid været gode i 3.div og slo Rana 8-2 på Mo ifjor og 5-1 i vinter.
Det taler for
 • Junkeren bør være et tophold i denne afdelingen og fortsatte den flotte stimen fra vinterens treningskampe da de slog Melhus 6-0 i første kamp.
 • Klubben har signeret flere spanske spillere i vinter, samt hentet spændende spillere fra fylket, bl.a. fra Mosjøen og Meløy. I tillegg har de fået Markus Andersen tilbage og så har de været max heldige med at Daniel Berntsen lidt tilfældigt har signeret for dem.
 • Junkeren ligger godt til som bedste klub i et større området rundt Bodø og derfor får de en del spillere som ikke slår igennem på øverste nivå. FK Rana er en ny klub som blev til efter årtier hvor Stål og Mo Il kæmpet om tronen i den mindre pene by, Mo i Rana.
 • Klubber i Mo i Rana har en lang historie med sporadisk satsning og dårlig økonomi, så nu satses det langt hårdere på ungdommen i området, som betyder en tid trup med mange unge spillere.
 • Junkeren ledet 6-0 før pause da de mødtes sidst på Mo og Junkeren viste at det stadig er klasseforskjell da de mødtes i en treningskamp i marts og vandt 5-1.
Hold øje med
 • FK Rana rykket op foran 2021 sæsonen og vandt 4 af sine 6 hjemmekampe. De åbnet med 2-1 ude mod Orkla og det kan vise sig at være en vigtig sejer udover sæsonen. 3 af 14 hold rykker ned og disse to klubber kan meget vel lukte nedryk store deler af sæsonen.
 • FK Rana spilte kun 1 X i 2021 og tabte like mange kampe som de vandt, så det er som med mange unge hold, ustabilt. Stort set hele truppen er spillere som kommer fra byen og som ikke har erfaring fra højere nivå.
 • FK Rana spillede en strålende halvtime mod Orkla i første kamp og det muligt at det nye træneren har gjort dem godt, efter mange år med samme trænerteam.
Oddsmarked

Comeon 1,28. Forventer at flere åbner nærmere KO.

Stålkam og Mo Il blev for få år siden til FK Rana og rykket ret op fra 4.div i 2019. 2020 blev sat på pause og ifjor holdt de sig oppe efter tre sejre sidste fire. Sundsvåg er hentet ind og kommer med 2.div erfaring, men var ikke med sidst.  Det er lite erfaring i truppen - alle er fra Mo i Rana, mange veldig unge, men et par spillere har med sig noget nyttig erfaring som fx. Råde som var en kort tid i Tromsdalen.

De har en 1.keeper som er i og rundt U landshold og som sikkert har haft godt af en sæson i 3.div for han husker næppe med glede tilbage på kampen mod Junkeren, hvor udeholdet den gang slagtet FK Rana allerede før pause og vandt 8-2, bl.a. efter en scoring fra midtbanen.

Junkeren er et andet sted. De har været på dette nivået i mange år og smått luktet oprykstoget bare for at se det forsvinde før det blev helt sjovt.

De mødtes i marts og da var lokalavisen fra Rana tydelige med at det var klasseforskjell på holdene da de mødtes på FK Ranas hjemmebane. Noget kan have forandret sig og det er trods alt ikke i treningskampe det deles ud poeng - men Junkeren har ikke bare slået FK Rana stort, de har også banket Innstranden 8-1 i 1.treningskamp i år, Sortland 7-1 og Bodø Glimt sine reserver 3-1.

Junkeren er kendt i Nord Norge som et hold som i årevis har scoret mange mål og foruden de nevnte spillerne, så har de en smått legendarisk angriper i Ivar Unhjem som har scoret 113 mål i 121 kampe for klubben.

Nu sikret de sig i tilleg Daniel Berntsen som spillede 24 kampe for Tromsø i 2021.

Det bliver utroligt svært for det unge FK Rana hold at få med sig noget her og det kan meget vel blive målrikt igen!

Kilder

fkrana.no, junkeren.no, soccerway, norgesfotballforbund.no, facebook junkeren hjemmeside, oddsportal.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback