Rafael Nadal - Fernando Verdasco: 2

Match center
14. marts 2017 kl. 20:45 - Tennis, ATP
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 80-20%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 5,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

ATP indian Wells - Verdasco slår Nadal.

Nadal har haft et godt 2017. Han har set bedre ud og han har spillet noget flot tennis. Han tabte finalen i AO til Federer efter en god turnering, og han nåede finalen i Acapulco, hvor han noget overraskende tabte til Querrey. Han kan spille på et rigtig højt niveau, men han er ikke tilbage på sit gamle niveau endnu. Han er en fighter, og han skal nok gøre alt i sin magt for at vinde denne kamp.

Verdasco kommer fra en god turnering i Dubai, hvor han tabte til Murray i finalen. Han slog bl.a. Agut og Monfils i denne turnering og han spillede på et rigtig højt niveau. Han har en god serv og en rigtig god forhånd. Specielt hans forhånd har fungeret perfekt på det sidste, og hvis han får gang i den i denne kamp, så tror jeg godt at han kan true Nadal.

H2h står 17-3 til nederlag. I kampe efter 2012 er det dog et noget andet resultat, da der her står 2-2. 2-1 til Verdasco på HC. Dette har været nogle store turneringer i Miami, AO og IW. Nadal vandt den seneste i IW sidste år, men han har vist, at han kan spille helt lige op med Nadal efter hans skade. 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback