18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Pro100 - 1WIN: (AH: -1,5 Maps) 1

16. april 2020 kl. 18:30 - ESL One: Road to Rio - CIS Play-in
16. apr. 2020 kl. 16:35 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 16/04
66
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESL One: Road to Rio - CIS Play-in

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 43-0-57%
Betvalue: 111,80%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Pro100 mod 1WIN som begge kæmper for et spot til ESL One: Road to Rio turneringen.

Hvad taler for:

- Ingen af disse 2 team er i super form. De har begge 1 sejr ud af de sidste 5 kampe. Dog kommer Pro100 var en fin sejr mod Ago. Hvor de startede med, at blive revet rundt på Dust2. Men smadre så Ago på de resterende 2 maps. De ligger lige nu #41 i verdenen. Og med en ny coach på plads og et team der igen virker til, at være i balance internt. Så tror jeg på 2-0 i denne kamp.

- Alle 5 spillere fra Pro100 kan i bund og grund afgøre en kamp for dem. Men deres 2 stjerner må bare siges, at være Yekindar & Nickelback. De spiller som regel altid deres bedste spil. Dog skal det med til historien, at da alt det med coach udskiftning, og de spiller med stand-in osv. Der var der ikke mange fra dette team der leverede. Det er dog blive ordnet. Og de startede ud med en sejr mod Ago. De 2 herre jeg nævnte ligger trods den hårde tid på 1.18 & 1.09. De er 2 spillere der elsker, at stikke tuden frem og kan de lave et "play" som afgøre det til deres fordel, så nyder de det. De har haft lidt problemer med, at stoppe i tide. Men lykkedes det. Så går det også godt. De ligger på 1.31 og 1.04 i Impact. Så Yekindar er klart x-faktoren på dette team. Han kan afgøre alt for dem samt hjælpe teamet frem til en sejr. 

- De 2 spillestile er også super forskellige. Hvor Pro100 godt kan lide, at "finde" spillet hvor man kan få en fordel. Så spiller 1WIN super mærkeligt, jeg har mistanken det er fordi de ikke føler sig hjemme på super mange maps. De har faktisk kun 2 maps de spiler nogenlunde stabilt. Så lige så snart de ender lidt på udebane, så er det en meget rodet omgang cs man ser. Som om der lige mangler en plan for hvad der skal ske. Hold mod hold, der er Pro100 bare mere sammenspillet, de har MANGE flere maps under bæltet sammen. Derudover de 1WIN starix som er uduelig. Ikke nok er han en super dårlig IGL som træffer de forkerte beslutninger konstant. Men han rifler også bare ringe. Han har haft 2-3 positive rating maps den sidste 1,5 måneds tid. Og det bare ikke godt nok, heller ikke som IGL. Så et helt team der leverer mod et team hvor 2-3 mand måske giver hvad de har. Kan kun være en fordel for Pro100.

- Vetoen er meget afgørende for, at jeg tror på en 2-0. For 1WIN har 2 maps de kan spille og det de spiller bedst er Nuke, men det kommer Pro100 til at ban med det samme, da det er et map de aldrig spiller. Dvs sige vi ser 1WIN vælge Overpass som de har en winrate på 80% godt nok kun for 5 kampe. 3/4 sejre de har på Overpass er mod hold der er dårligere end 1WIN selv, så hvad vi skal ligge i det, tvivler jeg lidt på. De har en flot sejr mod Illuminar, det er det. Pro100 ligger på 40% med 2 sejre ud af 5. Dog alle rimelig tætte kampe. Og synes nu Pro100 spiller en fornuftig omgang Cs på Overpass også bedre end 1WIN, så ser klart Pro100 være favorit på dette map. Pro100 kommer til, at vælge Dust2, Mirage eller Inferno gider ikke sætte mig fast på et map, da jeg ikke aner det. Jeg ved de har 2 cifret antal kampe på de maps og ligger +/- på omkring de 50% i winrate. Det er absolut meget bedre end 1WIN som kun lige kommer op på 25%. Så alt i alt ser jeg Pro100 som store favoritter, trods maps der bliver valgt til dagens kamp.

- Tager vi denne lille down periode som de har været i væk(Som jeg tror de er ude af) på en 5-6 kampe. Så har Pro100 de sidste par måneder slået hold som: Sprout, Big, Nordavind & Pact. Så de kan sagtens levere når de skal. Så ser vi et frisk mandskab tilbage efter sejren mod Ago. Så kan jeg ikke se andet end sejr her.

Hold øje med:

- Trods jeg ikke skyder 1WIN mange chancer i denne kamp, så skal man være lidt vågen alligevel. De har spillere som Tonyblack & Davcost, som på deres bedste dage sagtens kan vinde et map eller 2. De har spillet tidligere for Spirit + Tonyblack var kort i Forze. Så det er absolut 2 mand med IQ'en i orden. Trods den grotte de er i nu, så ligger de på 1.05 og 1.0  i ratio. Den kunne havde været meget værre sådan som de leverer for tiden.

- Da jeg ikke ser 1WIN vælge andet end Overpass, så er dette også et map man skal passe på. Trods jeg ser Pro100 som favorit, så har de deres meritter på dette map. Og kan de komme godt fra start af. Så kunne jeg sagtens se 1WIN tage dette map. Det vil kræve en overraskelse. Men det hverken første eller sidste gang vi ser det.

- Pro100 har været i krise og det er ikke mange kampe siden. Er de kommet helt ud af den? Har de fået styr på det interne? Er deres nye coach kommet godt ind og på plads? Dette er alle spørgsmål der kommer 1WIN til gode. Så kan de udnytte lidt huller ingame, så er runderne åbne.

- 1WIN har ikke meget, at sætte deres lid til i denne kamp. De har en håbløs IGL og holdet sejler. Dog kan der være lidt ære på spil. Da 7/10 spillere er russere. Man har før set når 2 danske hold eksempelvis møder hinanden. Så finder man noget andet frem, et andet gear. Det må man håbe for 1WIN, da de får brug for alle gear de overhovedet kan finde, for at opgradere den punto de lige nu kører i til en BMW. 

1WIN lille chance ligger i de kan tage Overpass. Og for deres skyld og moralen skulle de gerne starte med deres pick. Så det måske kan give dem lidt tro på tingene. Starter Pro100 ud med at udradere dem på deres pick. Så er det næsten lige meget, at det er et nyt map. Så kan moralen godt være trykket i bund fra start af.

Ingen tvivl om, tager 1WIN et win på andre maps end Overpass - Så der gratis Faxe på Amager. Det helt sikkert! 

God kamp :-)

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback