18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Priscilla Hon - Anna Kalinskaya: Resultat: 1-2

5. oktober 2021 kl. 22:30 - WTA - Indian Wells Kval - hardcourt
5. okt. 2021 kl. 22:10 (Opdateret 6. okt. 2021 kl. 00:15) 05/10
8
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kval finale

Chance: 25%
Betvalue: 108,25%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

2 spillere der mødtes der mødtes i Wimbledon kval i år hvor Kalinskaya vandt 2-1.

Hon begyndte først på touren i Maj, og har ikke spillet mange kamp. Hun er stadigvæk i en opbygnings face, og nyder godt af hurtige underlag hvor hendes store serv kommer til sin ret. Hun fik en nem første lodtrækning mod Tomova, som også trak sig i 2 sæt hvor kampen var afgjort. Hun røg i to 3 sæts kampe i sidste uge, og mangler stadigvæk at bygge på før hun kan gøre sig gældende igen. Selvom det er et navn man har set længe er hun kun 23 år, og skal nok komme efter det.

Kalinskaya gjorde kort process mod Mohammed, og kommer også som favorit til denne kamp. Ligesom Hon kan 1 break være nok, og så suser hun afsted. Hun undgik breakbolde i første kamp, og bliver svær fra Hon at knække. Hun kørte voldsomme servprocenter trods ingen servesser eller dobbeltfejl, men virkeligt et stærkt våben, da hun som regel også har meget at byde ind med i returspillet.

Der kunne nemt være tiebreak i denne kamp, og hvis Hon får et tidligt break kan det være nok til at lukke sættet. Jeg føler dog ikke at Hon vil kunne stå den fulde distance, her er Kalinskaya et meget bedre sted pt.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback