Annonce

Portland Trail Blazers - Golden State Warriors: Over 9,0 points - evan turner

Match center
23. april 2017 kl. 04:30 - Basketball, USA - NBA
Moda Center
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (over-præcis-under): 56-0-44%
Betvalue: 102,48%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Nurkic er højst sandsynligt stadig ude, og hvis Portland skal have en chance, har deres superstar guard duo Lillard og McCollum brug for hjælp. Evan Turner er den eneste ud over de to der kan kreere på egen hånd.

Taler for spillet

I kamp to scorede Turner kun 5 points, men det var i et blow out nederlag. I kamp ét scorede han 12 points og var en vigtig del af holdet. Portland har brug for, at deres rollespillere bidrager med points, og Evan Turner har et godt mid range skud og kan også komme helt til ringen. Han skyder dårligt fra 3eren, men han har ramt et par stykker i de to første kampe.

Det sker ofte at rollespillere præsterer bedre på hjemmebane.

Portland spiller i et højt tempo på hjemmebane, noget Golden State heller ikke er bange for. Jeg tror derfor, at Turner nok skal få muligheden for at bidrage angrebsmæssigt.

Taler mod spillet

Turner missede en del kampe i slutningen af regulær sæsonen med en brækket hånd. Måske er han ikke 100 procent skarp endnu.

Golden State er et af de bedste forsvarhold, så man kan ikke regne med, at Turner overhovedet får nogen nemme points i kampen.

Turner er en rigtig god post up spiller, men der er ikke nogen fra Warriors han åbenlyst kan poste op. Curry kommer nok ikke til at dække ham.

Lillard og McCollum er de store spillere på holdet og søger utrolig meget deres eget skud. I de to første kampe har Turner kun fået syv skud i hver.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback