18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators (2019-12-31 02:00) - Evgeni Malkin: Over 0,5 Point

31. december 2019 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
30. dec. 2019 kl. 15:52 (Opdateret 31. dec. 2019 kl. 06:36) 30/12
83
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 75-25%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,33
Rigtig/forkert: 3
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Pittsburgh Penguins og Evgeni Malkin tager natten til mandag imod Ottawa Senators i NHL. Russeren har gang i en længere stime af point, og den fortsætter forhåbentlig i nat.

Til sammenligning giver Unibet 1,32.

Det taler for:
- Malkin har været blandt ligaens bedste spillere siden slutningen af 00´erne og er med Sidney Crosbys skade Pittsburghs førende center. Russeren får med adskillige faceoffs i den offensive zone, hovedparten af overtalssituationerne og omkring 20 minutters istid alle forudsætninger for at lave point.

- Russeren har formet et fantastisk samarbejde med Bryan Rust og Jake Guentzel, og trioen laver point i langt de fleste kampe. Generelt har kæden været blandt NHLs absolut bedste og er på papiret klart bedre, end dem som Ottawa forventeligt vil matche dem med.

- Malkin har point i 8 kampe i træk og har nu lavet point i 80 % af kampene i denne sæson (20 ud af 25).

- Pittsburghs overtal har på det seneste været bedre kørende end hidtil i sæsonen. 8 overtalsmål (Malkin involveret 4 gange) i de seneste 10 kampe, heraf 3 lørdag mod Nashville har holdet formået.

- I 17 af russerens 20 hjemmekampe mod Ottawa i karrieren er det blevet til point.

- Ottawa (16-18-5) har som forventet ikke været gode i denne sæson. I december har holdet lukket hele 3,39 mål ind pr. kamp, 7. værst i ligaen. Holdet har desuden tabt 8 af dets seneste 9 udekampe.

- Ottawa er hårdt ramt af skader på defensiven. Blandt backs er Ron Hainsey, Dylan DeMelo og Nikita Zaitsev alle ude, mens målmand, Anders Nilsson, døjer med en hjernerystelse. 

- Ottawa forventes at stille med Craig Anderson i kassen, og den rutinerede canadier er en særdeles ustabil herre, som både kan lukke helt af og tillade det ene mål efter det andet.

Det taler imod:
- Han har tilladt både 6 og 7 mål i Pittsburgh tidligere, men på sine bedste dage er Anderson stadig en solid målmand. Han stoppede 43 af 44 skud i Buffalo den 23. december.

- Ottawa har ganske vist lukket mange mål ind i denne sæson, men deres expected goals against er faktisk blot gennemsnitlig på tværs af ligaen.

- Malkin har været mere stabilt producerende på udebane. Hele 4 af russerens 5 kampe uden point er kommet hjemme i Pittsburgh.

- Ottawas penalty kill er ganske udmærket. Måske det kan forhindre Malkin i at lave point i overtal.

- Trods at være mindre prominent end Pittsburghs førstekæde har Ottawa nogle ganske udmærkede spillere i holdets top 6, som i de seneste par kampe har begrænset modstandernes stjernekæder til højest to scoringer.

Foruden de allerede nævnte skader mangler Ottawa F Bobby Ryan.

Foruden Crosby er Pittsburgh uden D Justin Schultz, F Nick Bjugstad og C Brian Dumoulin.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback