18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Pia Praefke - Marie Villet: 1

30. december 2021 kl. 02:00 - w15 - Monastir - hardcourt
30. dec. 2021 kl. 01:47 (Opdateret 30. dec. 2021 kl. 13:43) 30/12
11
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Tunesien.

Chance (1-X-2): 42-0-58%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

OBS: Kampstart kl.11.00 ( kort optakt)

Det er en af disse kampe som jeg nyder at følge i større grad, end 2 etablerede WTA spillere som dyster på ny.

Franske Villet er 25 år og kommet til et punkt, hvor hun vinder det hun skal og taber alle de forventelige kampe. Den kode blev knækket i går da hun slog sidste uges vinder Chong i 3 sæt, men tydeligvis på stats fortjente hun at tabe. Sidst i 1 og 3 sæt fik hun vendt et break til sæt sejr, og så er det lige meget at man blev kørt af banen i 2 sæt. Det er ikke så sjældent at vinderen af en turnering lader livet i første runde, derfor reagerer jeg ikke voldsomt på det resultat, udover at det stadigvæk var flot gjort. Hun har spillet 18 turnering her i Monastir i år, så helt sikkert en som er vant til omgivelserne, men meget sjældent at hun vinder 1 runde overhovedet.

Villet ville aldrig kunne begå sig som balletdanser da hun er et ordentligt skur, derfor ligger der også en god råstyrke i hendes spil, som ikke altid lige kommer til udtryk.

Unge Praefka er langt mindre erfaring på hardcourtbanerne på touren, da dette blot bliver hendes 13'ende registreret kamp. Efter at tabe 1 runde i forrige uge, tog hun en stribe sejre i sidste uge inden Scholl sendte hende hjem med en ordentlig snitter. I denne uge har hun 3 nemme sejre indtil videre, og har vist ved sin første turneringskamp i år, at hun også kan spille lige op med en rigtig fin spiller. Hun brød i sin sidste kamp sin modstander i samtlige servepartier, og har en ekstra dags hvile inden dette opgør, hvilket ikke havde været nødvendigt for hende. Villet var dog ude i en hård fysisk og mental kamp, det kunne godt være Praekas åbning i dette opgør.

Oddset var voldsomt højt på Praefka da det åbnede men er slashet sidenhen. Det er ikke utænkeligt at Villet på baggrund af gårddagens resultat kunne hive indsatser ind, men det lag oddset ligger i nu syntes jeg stadigvæk er med værdi, når jeg ser de 2 spillere an i sømmene.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback