18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Philadelphia Flyers - New Jersey Devils (2020-02-07 02:00) - Joel Farabee: Over 0,5 Point

7. februar 2020 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
6. feb. 2020 kl. 08:44 (Opdateret 7. feb. 2020 kl. 07:54) 06/02
38
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 40-60%
Betvalue: 112,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: Ramt af influenza på kampdagen
NordicBet Spil nu hos NordicBet

19-årige Joel Farabee er 43 kampe inde i sin rookie-sæson for alvor ved at finde fodfæste i NHL, og i nat tager han og resten af et hjemmestærkt Philadelphia Flyers-hold mod New Jersey Devils.

Det taler for:
- Farabee er blevet rykket op og ned i Flyers´ lineup i denne sæson, men amerikaneren har ramt en god stime og blev i seneste kamp rykket op i andenkæden med Jakub Voracek og Sean Couturier. 

- Det blev ikke til point i Farabees seneste kamp, men amerikaneren havde hele fem afslutninger, og forinden havde han lavet point i de seneste 5 kampe.

- Farabee har med sin begrænsede spilletid i løbet af sæsonen kun produceret point i 17 ud af 43 kampe, men på hjemmebane er dette tal 11 ud af 21.

- Farabees relativt dårlige pointproduktion set over hele sæsonen skyldes også, at hans overtalstid har været begrænset, men i de seneste 6 kampe har han lavet sine første to overtalspoint.

- Philadelphia har generelt været et fremragende hjemmehold i denne sæson (18-4-4).

- New Jersey har ikke været noget særligt godt udehold i denne sæson (11-15-0), og målene er på seneste væltet ind. 4,44 mål pr. kamp på udebane i de seneste 6.

- New Jersey har fået profilerne Nico Hishier og Sami Vatanen skadet i den seneste uge.

- I holdenes seneste kamp, og Farabee hidtil eneste med Devils, scorede teenageren.


Det taler imod:
- Farabee er trods sin gode stime ikke i Flyers´ førstekæde hverken i 5-5 eller overtal.

- Farabee er, som oddset også indikerer, ikke nogen superstjerne i ligaen endnu. Hvis Flyers skal jagte et mål, er amerikaneren ikke blandt de foretrukne spillere.

- New Jersey har til tider lukket ned for modstanderne. I de seneste 10 er det 3 gange lykkes mandskabet at holde modstanderen til et enkelt mål.

- New Jersey har trods de mange tilladte mål i mod kun tilladt et gennemsnitligt antal store chancer siden starten af januar.


 

Shayne Gostisbehere og Carter Hart er tvivlsomme for Flyers. Oskar Lindblom, Nolan Patrick og Samuel Morin misser kampen.

New Jersey har ingen skader udover Hishier og Vatanen.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback