Annonce

Philadelphia Flyers - Nashville Predators: 1

Match center
20. december 2016 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
Wells Fargo Center
2. maj. 2018 kl. 16:19 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 50-24-26%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Nashville er lige nu det dårligste udehold i Western Conference, og de kommer på besøg hos Philadelphia som ikke har tabt de sidste 6 hjemmekampe. Et Flyers hold der har overrasket positivt denne sæson, mens Nashville omvendt ikke har levet op til forventningerne.

For spillet:

 • Nashville har måske fokus uden for banen, da de har deres årlige far-tur her
 • Philadelphia har vundet de sidste 4 indbyrdes
 • Med lidt over 3 mål i snit per kamp, ligger Philadelhpia helt i toppen i NHL her
 • Philadelphia's sejrsstime stoppede, så fokus på den er ”nulstillet”
 • Philadelphia har et velfungerende power-play, rangeret #3 lige pt

Mod spillet:

 • Philadelphia's forsvar består af gode, men unge folk som Ivan Provorov og Shayne Gostisbehere som kan være ustabile fra kamp til kamp
 • Nashville begynder at være lidt pressede, kun vundet 3 af sidste 10 kampe og de skal passe på at hullet op til slutspilspladserne ikke bliver for stort
 • Philadelphia er et af de hold der ofte ryger ud i overtid, og med 2 hold der kommer fra nederlag, ville 1 point være fint for begge

Noter og tanker:

Nashville er på den årlige ”far”-tur, hvor trænerstab og spillere har deres fædre med på tur til back-to-back kampe, så fædrene kan se hvordan den slags er. Statistisk ligner det at det fjerner fokus hos Nashville, som i nu snart mange år altid har tabt den første og så vundet den næste på disse ture (ofte ret målrig første kamp uanset modstanderen).

Lidt omvendt psykologi kan spille ind hos Philadelphia, som havde vundet 10 kampe i streg og de tabte så seneste kamp. En stime ender jo altid på et tidspunkt, og ville nok være mere nervøs hvis de gik ind til denne kamp med stimen intakt. At der er ”nulstillet” mener jeg faktisk er positivt i denne situation.

Nashville havde deres unge målmand Juuse Saros i mål og PK Subban skadet i seneste kamp mod Rangers, og det gav en del forvirring og nogle store målchancer til Rangers (noget de havde talt om op til kampen, at få skåret ned på disse). Kampen endte 1-1 ordinær pga. gode målmandspræstationer i begge ender, men kunne nemt være endt 3-3. Saros stod faktisk 5/12 da Nashville tabte på hjemmebanen til Philadelphia med 2-4.

Philadelphia fik som sagt deres sejrsstime på 10 kampe brudt i seneste kamp. Det var en uskøn kamp mod Dallas, der havde revanche til gode for et 2-4 nederlag til Flyers ugen før. Det virkede som om Flyers var tømt for energi efter en uge med udebanekampe, og bare ville hjem til Philadelphia.

Målmænd:

Nashville: Pekka Rinne (unconfirmed)

Philadelhpia: Steve Mason (confirmed)

Skader:

PK Subban (Nashville) er dag-til-dag, resterende skader hos begge hold er kendte af markedet. Subban trænede ikke lørdag og uklart om han rejser med til kampen. CV sat som at han spiller, spiller han ikke rykker jeg gerne 2% over på Flyers, ikke så meget pga. hans defensive spil, men fordi Nashville's spil og specielt power-play tydeligt manglede en til at føre pucken ind i zonen mod Rangers.

CV (1x2): 50-24-26

Der vil være en "morning-skate" mandag og sidste nyt om skader etc.

(update): Mason i Flyers mål nu confirmed. Subban var ikke med til Philadelphia, så jævnfør min analyse bør den hedde 52-24-24 nu. Markedet er dog gået modsat i løbet af dagen. Flyers har også sendt Dale Weise i presselogen og kaldt Boyd Gordon op. Nashville har kaldt Adam Pardy op fra deres AHL hold (forsvarer).

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback