18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Philadelphia Flyers - Columbus Blue Jackets: 1

Match center
19. februar 2020 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
Wells Fargo Center
18. feb. 2020 kl. 09:49 (Opdateret 19. feb. 2020 kl. 03:35) 18/02
47
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 50-20-30%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 5-1
Bwin Spil nu hos Bwin

NHL fortsætter i nat med adskillige kampe, herunder Philadelphia Flyers´ (32-20-7) møde med Columbus Blue Jackets (30-18-12). Holdene er i tæt krig om slutspilspladserne, så kampen er særdeles vigtig.

Det taler for:
- Philadelphia har med Columbus´ mange skader et bedre hold på papiret i min optik.

- Philadelphia har været uhyggeligt stærke på hjemmebane i indeværende sæson. Man er 19-5-4, kun 3 hold har flere hjemmesejre i ligaen.

- Philadelphia har 7 sejre i regulær tid i holdets seneste 11 kampe. Formen er også fin på hjemmebane med 4 sejre i de seneste 5.

- Philadelphia har scoret 2. mål af alle hold i februar, så Flyers har våbene til at lukke op for Blues Jackets´ stærke defensiv.

- Columbus har grundet få scorede mål været meget afhængig af stærkt målmandsspil for at sikre sig sine sejre, men i de seneste 3 kampe er der gået 3 kasser ind. Blue Jackets har tabt 5 i træk, dog 3 af dem i OT.

- Columbus har været hårdt ramt af skader i hele sæsonen, og i den seneste uge har man så fået den vigtige back Seth Jones skadet, mens også holdets måske bedste målscorer Cam Atkinson er røget tilbage på skadeslisten.

- Philadelphia har vundet begge af holdenes opgør i denne sæson - tilbage i oktober stordominerede man i en 7-4-sejr på hjemmebanen.

- Philadelphia har haft en ekstra hviledag op til kampen.

Det taler imod:
- Columbus´ bare 18 nederlag i regulær tid er 6. bedst i NHL.

- Columbus har ikke nogen synderlig imponerende offensiv, men holdet har været ligaens 2. bedste defensivt i 2020.

- Columbus fører ligaen i xGF og xGA siden slutningen af januar - dette har dog ikke givet de store resultater og skal ses i sammenhæng med, at modstanderne i denne periode i mange tilfælde har været blandt ligaens dårligere hold. Flyers er nummer 5 i denne statistik.


 

Flyers er uden Oskar Lindblom, Nolan Patrick og Samuel Morin. 

Blues Jackets´ skadesliste tæller foruden, Atkinson og Jones, Dean Kukan, Joonas Korpisalo, Brandon Dubinsky, Alexander Wennberg, Alexandre Texier, Ryan Murray og Josh Anderson.

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback