18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres (2019-12-20 02:00) - Victor Olofsson: Over 0,5 Point

20. december 2019 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
19. dec. 2019 kl. 09:52 (Opdateret 20. dec. 2019 kl. 07:45) 19/12
69
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Victor Olofsson har fået en forrygende start på sin NHL-tid, og den skal gerne fortsætte i nattens kamp i Philadelphia, hvor Sabres tager imod Flyers. Philly er stærke defensivt på hjemmebane, men er muligvis stadig påvirket af Oskar Lindbloms kræftsygdom, og da Olofssons kæde samtidig er blandt NHL´s absolut bedste pt., ser jeg god værdi i spillet.

Det taler for:
En stærk debutsæson i førstekæden: Olofsson har fået pladsen ved siden af den brandvarme Jack Eichel, og sammen med Sam Reinhart har de to båret Buffalo Sabres i gennem det meste af sæsonen. Olofsson har 32 point i 35 kampe, og svenskeren har lavet point i de 25.

- Fremragende form: Eichel har gang i en liga-høj pointstime på nu 17 kampe. I disse 17 har Olofsson været på tavlen i de 14, og siden starten af november har svenskeren point i 17 af sine seneste 20 kampe (22 point i alt).

Stort ansvar: Olofsson havde inden sæsonen kun 6 NHL-kampe CV´et, men de mange point er imidlertid ingen tilfældighed. Førstekæden trækker nemlig et kæmpe læs for Buffalo, og Olofsson har med sine over 20 minutter i istid pr. kamp i december spillet 20. flest minutter af alle forwards i ligaen i denne periode. Eichel er treer, mens Reinhart er nummer 15 her, og trioen får generelt mange fordelagtige betingelser for at lave point i form af faceoffs i den offensive zone og hovedparten af holdets overtalstid.

- Giftig i 5-5: Olofssons 8 5-5-point i december er kun gjort bedre af 3 spillere, hvorfor svenskeren ikke er afhængig af overtal for at lave point. 

- Special teams: Buffalos overtal har været ganske glimrende i december med 6 mål i 8 kampe (Olofsson med i de 4). Omvendt har Philadelphias ellers normalt gode undertal svigtet lidt i december, hvor holdet blot er på 76 % (83 % for sæsonen) og har tilladt 6 mål i 7 kampe.

- Lindblom-faktoren: Philadephia tabte klart med 4-1 i Minnesota og 7-3 i Winnipeg efter nyheden om den alvorlige sygdom til holdets Oskar Lindblom. I forgårs lukkede man blot 1 mål ind i sejren over Anaheim, hvilket jeg dog ikke lægger den store værdi i. Dels har Anaheim haft svært ved at score mål i hele sæsonen (3. færrest), og dels var det primært grundet en stor præstation af Carter Hart i buret (40 redninger), at Anaheim kun lykkedes med at finde nettet en enkelt gang.


Det taler imod:
Udebane er sværest: 7 af de 10 kampe uden Olofsson-point er kommet på udebane. Svenskeren er således kun 12 på 19 i dette spil på udebane i sæsonen (8 ud af 11 i de seneste 20 kampe i alt).

Philly lukker af hjemme: Philadelphia har været ganske gode defensivt på hjemmebane. Holdet har lukket 3. færrest mål ind hjemme siden starten af november.  

Tidligere besværligheder: Buffalo har haft det svært i de seneste møder i Philadelphia. Kun i 1 af de seneste 5 indbyrdes møder har man scoret mere end 2 gange, og alle kampe har givet nederlag. Olofsson har ikke spillet mod Philadelphia tidligere.

- Phillys potentielle boost: Kombinationen af Lindbloms sygdom og sejren over Anaheim kan i teorien give Philadelphia et ekstra motivationsboost.

En skarp keeper: Carter Hart stod en flot kamp mod Anaheim, og den unge målmand har været ganske flot spillende i denne sæson.


Matt Hunwick, Tage Thomson og Vladimir Sobotka er fortsat ude for Buffalo. Disse skader har ikke afgørende indfyldelse på spillet.

Flyers har hårdt ramt på afbudsfronten blandt forwards. Scott Laughton, Joel Farabee, Oskar Lindblom, Michael Raffl og Nolan Patrick mangler alle offensivt, mens også backen, Samuel Morin, er ude. 

Kilder

https://www.hockey-reference.com/

http://nhl.com/

https://www.rotoworld.com/hockey/nhl/injury-report

http://www.naturalstattrick.com/

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback