18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Petra Martic - Maryna Zanevska: 2

Match center
4. januar 2022 kl. 06:30 - Tennis, WTA | f
Court 6
3. jan. 2022 kl. 21:20 (Opdateret 4. jan. 2022 kl. 07:59) 03/01
44
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Melbourne.

Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 107,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 0-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Det er ikke så tit man får lov til at spille på en Zanevska kamp, da der altid ingen eller Max 1 udbyder er når hun spiller itf. Denne gang er der hele 3 udbydere pt. på det danske marked og det siger jeg tak for.

Martic havde en rigtig dårlig sæson sidste år. Hun vil helt sikkert tænke at hun var ved siden af sig selv, men måske er det bare det reelle niveau for hende. Hun har altid været en form for grus specialist, som hen af vejen fik udnyttet hendes store serv til de hurtigere underlag. Hendes 11 sidste turneringer er det max blevet til 1 sejr pr. turnering, dog er det som regel altid kompetent modstand hun er oppe imod.

Zanevska er simpelthen for god til itf og skal gribe chancen nu. 2021 bød på 3 titler hvor den sidste var på hardcourt i Spanien. Syntes hun grundlæggende kan det hele og har god mental styrke, hvilket man ikke for tiden kan sige om Martic.

Zanevska har dog også spillet større turneringer, her er det blevet til en blandet pose bolcher. Et nyt år kan være en ny start for Martic, men det burde være Zanevska med plus på selvtillidskontoen her.

Da det er begge deres første kamp i år kan man ikke lige hive data ind fra sidste kamp, men jeg syntes faktisk jeg har været gavmild ved Martic her, og går imod markedets chancevurdering.

2 tidligere møder fra år tilbage med en sejre til dem hver. Det danske marked ligger fra 2,10-2,14 pt.

God kamp

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback