18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Petra Kvitova - Maria Sakkari: 1

4. september 2021 kl. 18:00 - US Open kvinder - Hardcourt
4. sep. 2021 kl. 01:01 (Opdateret 4. sep. 2021 kl. 22:00) 04/09
145
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Hård dyst i vente i mellem 2 stærke kvinder

Chance (1-X-2): 52-0-48%
Betvalue: 101,40%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 0-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg ikke bryder mig om Sakkari. Spillemæssigt kan man ikke være meget efter hende, da hun har pakken til at drille/slå alle modstandere.

Sakkari har været på det jævne siden French Open, og har kørt 2 sejre hjem uden at folde sig ud indtil videre. En lidt sjov statistik jeg stødte på, var at hun i sine sidste 17 kampe har brudt over 1,5 gang i første sæt, hvilket er ret imponerende. Hun falder sjældent sammen, og giver alt til sidste bloddråbe. Hun har lidt atypisk været bedre på 1 returbold end 2 returbold, men i dag kommer der lidt hurtigere missiler end hun har stødt på tidligere. Hun er et fysisk pragteksemplar, men har stadigvæk ikke bevist på det seneste, at hovedet er med når det virkelig gælder.

Kvitova som ikke er blevet brudt over 1,5 i sine sidste 6 kampe, har haft pil op siden touren ramte USA, kun afbrudt af en skade mod Kerber. Jeg kan godt lide at hun haft et roligt forløb op til denne turnering, og slap også fra sidste kamp uden at afgive breakbolde, men dog mod en Pliskova der ikke har store styrker i returspillet. Hun har gode procenter, og ser også godt tilpas ud indtil videre.

Sakkari presser som regel bolden ned i baghånden, og ligger sit pres derfra, og har god bund i sine grundslag. Farten er stort plus til Sakkari, men Kvitova kan slå igennem alle, hvor farten ikke betyder det store. Denne kamp bliver afgjort på Kvitova's gøren, og har hun dagen hvor bolden ikke bliver hamret i nettet, ser jeg Kvitova stå med de bedste kort i dette opgør. i tidligere møder står den 3-2 til Kvitova, som har vundet de 2 seneste 2-1, så historikken siger en tæt kamp.

Kvitova åbnede som svag favorit, men nu er odds rykket til en smal Sakkari favorit. Med den saft der er i banerne og seneste resultater, holder jeg Kvitova som smal top dog. 
 

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback