18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Paula Badosa - Varvara Gracheva: Gracheva + 1,5 sæt

20. september 2021 kl. 13:30 - WTA - Ostrava - indendørs hardcourt
20. sep. 2021 kl. 00:09 (Opdateret 20. sep. 2021 kl. 17:42) 20/09
51
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Lucky loser Gracheva kan gøre det svært for Badosa

Chance: 52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

US Open er overstået, og i de seneste 2 år er Badosa røget ud til Gracheva.

Badosa har holdt pause siden US Open og træder ind til sin første kamp på underlaget her, hvor hun også deltog sidste år og vandt 1 kamp. "Skade" under OL og i Cincinatti gjorde at kroppen nok havde brug for pause, hvilket gør man ikke helt ved hvor hun står. Hun har en positiv trackrekord på underlaget, men når man studerer det nærmere, er det ikke imponerende modstand hun har slået.

Badosa har spillet til dette underlag, men det går også mere om tvivlen omkring hende, og at hun 2 gange har tabt til Gracheva, som må have fundet nøglen til at møde Badosa. Badosa er selv ofte involveret i 3 sæts kampe, for lige så dominerende hun kan være, er det sjældent at det sker uden udfald.

Gracheva er ikke kommet godt for land på underlaget med 2 nederlag i 3 kampe. Især sidste uge mod Minella var forhåbentlig at wake up call for hende. Hendes form er trods alt stadigvæk opadgående, da hun tidligere havde ramt en dårlig stime. Nu træder hun ind som lucky loser, hvilket er en gratis chance for hende som hun burde udnytte, mod en hun lige har slået, og som endnu ikke har en kamp på underlaget for nyligt.

Jeg forventer også her at oddset stiger til kampstart, især Bet365 kunne komme med et højere odds på samme variant, når de en gang gider at lægge det ud. Men for nu syntes jeg stadigvæk det er fint betalt.

OBS: spillet går grundlæggende på at Badosa ikke må vinde 2-0.

God kamp.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback