18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Paula Badosa - Angelique Kerber: 2

15. oktober 2021 kl. 03:00 - WTA - Indian Wells - Hardcourt
14. okt. 2021 kl. 00:46 (Opdateret 15. okt. 2021 kl. 09:28) 14/10
101
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale i USA

Chance (1-X-2): 54-0-46%
Betvalue: 110,40%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 2-0
Unibet Spil nu hos Unibet

Jeg kan egentlig godt forstå Badosa bliver gjort som favorit, når man kigger på det spillemæssige indtil videre.

God højde og kraftfuld, og kan mixe sit spil op. Hun har spillet med god dybde og har været meget agressiv i sin tilgang. Hun slog Krejcikova i 2 sæt, men var nede med break i løbet af 2 sæt. Hun har udtalt hun godt kan lide de høje bounce, som minder hende om at spille på grus, hvilket er underlaget hun stadigvæk har præsteret bedst på. Måske er hendes tid kommet, men har aldrig mødt Kerber før og har ikke store hardcourt meritter, så hvis hun ikke er på fuld styrke, kunne man nemt se kampen svinge den anden vej.

Kerber har gjort det der skulle til og ikke meget mere. Trods hendes 2 serv ikke ser ligeså håbløs ud som den gjorde tidligere, giver den mig stadigvæk kriller i maven på den dårlig måde. Hun har selv ramt en god dybde indtil videre, og er for tiden en meget svær spiller at få skovlen under. Modsat sin modstander har hun mange meritter på underlaget og endda denne turnering, som jeg tænker giver et par ekstra plusser. Hun udtaler selv, at hun ikke ved om det er en fordel eller ulempe med betingelserne, og spillet egentlig bare for at vinde.

Kerber har selv været agressiv når chancen byder sig, og kører en god defensiv når hun ikke bliver skøjtet fra side til side. Jeg tror helt sikkert at Badosa har de bedste forudsætninger til denne kamp, men trods hun er en god spiller har hun tit ikke kunne stå distancen i de store turneringer, og den kamp kunne godt komme nu.

Ærgeligt var da jeg startede på tasterne var den i 2,35, men markedet stiger og falder og har ikke fundet sit leje. Kerber slap med 2 sæt i sidste kamp, og mener at det godt kunne være rygstødet til endnu en god kamp her.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback