18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Parma Calcio 1913 - Crotone: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
30. januar 2022 kl. 14:30 - Fodbold, Italien - Italien Serie B
Stadio Ennio Tardini
21. dec. 2021 kl. 14:26 (Opdateret 23. dec. 2021 kl. 15:11) 21/12
63
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 58-25-17%
Betvalue: 105,56%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
De to mandskaber har skuffet indtil videre i sæsonen, men Parma virker bedst spillende i øjeblikket. Crotone kommer med en vigtig sejr fra weekenden som kan give tro på mere, men på hjemmebane skal og må Parma ikke fejle i disse opgør.
Det taler for
 • Parma er favoritter og efter Giuseppe Iachini er kommet til som ny træner er tingene blevet bedre, og man bør og skal kunne besejre et syditaliensk mandskab fra Crotone som er i krise, og især hvis man spille sig endnu tættere både oprykningspladserne og playoff-pladserne
 • Crotone som rykkede ned fra Serie A i sidste sæson har haft store problemer indtil videre i Serie B med kun to sejre i sæsonen, og kun et point på udebane i otte opgør.
 • Efter man skiftede ud på trænerposten hos hjemmeholdet er det blevet til en sejr, tre uafgjorte, og et nederlag , og især defensivt er man begyndt og lukke godt af, og det bør man også kunne gøre imod gæsterne.
 • Det store problem hos Crotone i denne sæson er defensiven, man lukker alt for mange mål ind, og man har ikke formået og få sat en prop i den defensive kæde, og Parma med en rigtig stærk offensiv på papiret bør og skal kunne udnytte chancerne i dette opgør.
 • Parma har på papiret et mandskab med mere erfaring end gæsterne, og ganske enkelt flere strenge og spille på i samtlige kæder, og det er til hjemmeholdets fordel og man bør se et Parma mandskab som vil være spillestyrende og dominerende i dette opgør.
 • Hjemmeholdet kan til søndagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling.
 • Parma har underpræsteret det kommer man ikke udenom i denne sæson, men man burde bestemt også have haft flere point på kontoen efter spil og chancer i flere opgør.
Hold øje med
 • Parma har bestemt også haft store problemer i sæsonen og et bevis på, at Serie B bestemt ikke er en nem række, og er man yderligere ikke klar på dagen så kan man komme i store problemer.
 • Crotone fik tre point i weekendens vigtige bundopgør imod Pordenone, og det kan kun have givet selvtillid, og især da det var første gang med den nye træner Francesco Modesto på bænken, og som ellers var blevet fyret sidst i oktober.
 • Hjemmeholdet har kun vundet to af de første otte hjemmekampe på Stadio Tardini i denne sæson, og hvor de fleste havde forventet, at man vil gøre rent bord uden de store problemer.
 • Syditalienerne er underdogs i dette opgør, og vil med stor sandsynlighed parkere bussen, og se om det er nok til og kunne få et point med hjem til det syditalienske igen.
Oddsmarked

DanskeSpil er i odds 1,82 på en Parma sejr søndag middag på Stadio Tardini, Marathonbet er i odds 1,81, Bet365 og Unibet er begge i odds 1,80.

PARMA: Det som skulle have været en let sæson for nedrykkerne fra Parma, og et spørgsmål om hvor hurtigt før oprykningen var i hus er blevet til en større udfordring end man havde forventet.

Enzo Maresca var ikke den rigtig træner til, at skulle stå i spidsen for en klub af Parmas størrelse og tretten opgør var nok for ledelsen til og se, at der skulle ændringer til hurtigst muligt og det betød man hentede Giuseppe Iachini ind i november og fem opgør senere er man begyndt, og kunne se forskellen.

Parma har under træner Iachini hentet seks point i de fem opgør efter han kom til, og det skal siges man har været oppe imod formstærke mandskaber som Como, Brescia, Ascoli og Perugia, og ting tager tid og det gør det især i Serie B og som bestemt ikke er den nemmeste række og være træner i.

Man er favoritter søndag middag når en anden nedrykker kommer på besøg, og som har haft endnu større problemer end Parma indtil videre i sæsonen med kun to sejre i 18 spillerunder, og kun et point på udebane i otte opgør, og yderligere en træner som først lige er kommet til.

Vil Parma rykke direkte op så skal denne slags opgør på hjemmebane give tre point, og det samme gør sig gældende hvis man skal op på de vigtige playoff-pladser, og med det mandskab man har og med flere profiler og større navne end gæsterne, og med Crotones store problemer på udebane, så bør Parma have gode muligheder for og hente tre point.

Parmas hjemmebanestatistik: 2-4-2, målscore 6-6.

Trupnyt: Parma har umiddelbart ikke vigtige fravær til opgøret.

Parmas forventede startopstilling: 4-3-3: Buffon- Rispoli, Danilo, Cobbault, Del Prato- Juric, Vazquez, Schiattarella- Tutino, Man, Inglese.

CROTONE: Syditalienerne har haft store problemer og udfordringer indtil videre i dette års Serie B, og er placeret som tredjesidst i tabellen efter 18 spillerunder og med kun elleve point, og det betyder man har ni point op til Spal på den rigtige side af playout-pladserne.

Efter man rykkede ned i sidste sæson fra Serie A havde de færrest forventet, at Crotone vil rykke direkte op i Serie A igen i denne sæson, men at tingene skulle gå så galt som de har gjort indtil videre er kommet bag på de fleste. Jeg havde personligt regnet med, at se syditalienerne som minimum i midten af rækken uden de store problemer, og ikke de skulle kæmpe om overlevelse.

Som det har været tilfældet hos Parma efter en række skuffende resultater er det samme sket i Crotone, man valgte og fyrer Pasquale Marino for under to uger siden, og kalde Francesco Modesto tilbage igen som ellers blev fyret sidst i oktober efter en række dårlige resultater, og det betød man fik tre vigtige point hjemme i weekenden imod Pordenone som blev besejret med 4-1.

Det lugter af en meget vanskelig opgave i Parma, og man har generelt haft store problemer på udebane i denne sæson og med kun et point i otte opgør. Defensiven har i hele sæsonen haft store problemer med og lukke af, en ting som er sikker er, at syditalienerne kommer ikke til det norditalienske for og underholde, og hvor bussen med stor sandsynlighed bliver parkeret i feltet, og se om det er nok til point.

Crotones udebanestatistik: 0-1-7, målscore 7-16.

Trupnyt:Crotone har indtil videre ingen vigtige fravær til opgøret.

Crotones forventede startopstilling: 3-5-2: Festa- Cuomo, Canestrelli, Visentin- Mogos, Zanellato, Giannotti, Donsah, Borello- Maric, Kargbo.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, Tuttomercatoweb.com, tuttob.com, parmacalcio1913com, gazzettadiparma.it, sport.sky.it, fccrotone.it, ilcrotonese.it

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-10-02
- Bruger
- Ekspert
14:00 FC Midtjylland - Viborg: 1
1,75
15:00 Manchester City - Manchester United: X
6,15
16:00 Brøndby IF - Lyngby: Over 9,5 Hjørnespark
1,83
17:30 Leeds - Aston Villa: Flest hjørnespark Leeds
1,74
2022-10-03
- Bruger
- Ekspert
02:20 Tampa Bay Buccaneers - Kansas City Chiefs: (AH: -3,5) 2
2,20
2022-11-08
- Bruger
- Ekspert
09:00 Intet flertal i Senatet: X
6,00
09:10 Senatsvalg Florida: Demokrat
13,00
2022-11-21
- Bruger
- Ekspert
11:00 Går videre: Danmark: Ja ♡♡
1,57
11:00 VM - Frankrig elimineret i : 1/8-dels "last 16"
5,50
11:10 VM - Argentina elimineret i: 1/8-dels "last 16"
5,00
11:15 Udsagnsspil ja/nej: "Eriksen bliver dansk topscorer"
3,75
11:20 Gruppe D: 3. plads i gruppen: Danmark el. Frankrig
3,64
12:00 VM2022 - England-trupspecial: Kyle Walker udtages til VM-trup
1,40
12:50 VM: Hvornår bliver landet slået ud: Semifinalen: ENG/BRA/FRA/ARG/TYS/SPA/ BEL/HOL/POR -frit valg
11,00
12:50 Udsagnsspil ja/nej: Christian Eriksen topscorer
200,00
13:00 Kommer med i truppen til slutrunden: Kieran Trippier
4,00
13:00 VM 2022 - Vinder af Gruppe A: Holland
1,68

Kommentarer

Feedback