18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Parma Calcio 1913 - Cremonese: 1

Match center
19. september 2021 kl. 20:30 - Fodbold, Italien - Serie B
Stadio Ennio Tardini
13. sep. 2021 kl. 10:41 (Opdateret 19. sep. 2021 kl. 22:27) 13/09
189
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 57-25-18%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 1-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Parma er udråbt til at rykke direkte op i denne sæson, og bør have gode muligheder hjemme imod Cremonese. Gæsterne fik en flot sejr i weekenden og har stået stærkt defensivt, men der bør være klasseforskel på de to mandskaber.
Det taler for
 • Nedrykkerne fra Parma er udråbt til at rykke direkte op i Serie A igen i denne sæson, og hvilket man også har kunne se på transfermarkedet, og hvor Gianluigi Buffon er hentet ind til målet og Vazquez på midtbanen fra Sevilla, og klart spillere som bør kunne gøre en forskel i Serie B.
 • Parma har hentet syv point i de første tre spillerunder, og vandt sikkert 4-0 i søndagens udekamp i Pordenone, og bør kunne følge op på denne sejr i søndagens hjemmekamp imod et Cremonese mandskab som bør være minimum et niveau under Parma.
 • Gæsterne fra Cremona har det normalt ikke nemt på udebane, og hvilket man også så i sidste sæson med kun fem sejre, og man har da også allerede tabt sæsonens første udekamp i Monza med 1-0.
 • Vil hjemmeholdet rykke direkte op i denne sæson, så skal denne slags opgør vindes på hjemmebane, og ikke nok med at man er et niveau over de andre mandskaber i Serie B, men man har samtidigt også en bred bænk, og det bør kunne gøre en forskel både i dette opgør, men også over hele sæsonen.
 • Det bør blive et opgør hvor Parma sætter sig på kampen fra start af, og hvor man med de profiler som man har på mandskabet bør kunne skrue op for tempoet, og hvor gæsterne sandsynligvis bør få problemer tempomæssigt.
 • Træner Enzo Maresca og Parma mandskabet kan til søndagens hjemmekamp stille i noget som ligner stærkeste opstilling.
 • Parmas defensiv har ikke givet meget væk i de seneste to opgør, hvor man også har holdt nullet, og midtbanen med Vazquez, Schiattarella, og kroatiske Juric bør kunne overmatche gæsterne,.
 • Offensivt er Parma stærkt besat med Inglese, Felix Correia, Brunetta, Tutino, og de to unge rumænske talenter Man og Mihaila alle spillere som kan gøre ondt på gæsterne.
Hold øje med
 • Cremonese har stået stærkt defensivt i de første tre spillerunder, og hvor man kun har lukket et mål ind i 1-0 nederlaget ude imod Monza.
 • Gæsterne vil med stor sandsynlighed grave sig ned i dette opgør, da de ved at de er oppe mod det klart bedste mandskab i Serie B.
 • Jeg har sagt det før, at Serie B er en svær turnering og ingen opgør er nem, og hvis man ikke er klar på dagen, og undervurdere Parma gæsterne, så kommer de til at smide point.
 • Gæsterne har i den unge målmand Carnesecchi et af de største målmandstalenter i Italien, han stod rigtig godt senest imod Cittadella, og kan blive utrolig vigtig i dette opgør.
 • Gæsterne har besejret stærke mandskaber som Lecce og senest Cittadella begge mandskaber som bør placere sig i toppen af tabellen i denne sæson.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,85 på en Parma sejr, samme odds kan man få hos 888sport og Unibet, mens Bet365 er nede i odds 1,75.

PARMA: Syv point i de første tre spillerunder under den nye træner Enzo Maresca er mere end godkendt i skinkebyen i Reggio Emilia, og målet er klart både for træneren og spillerne fra den amerikanske ejer Kyle Krause, man skal direkte op i Serie A igen, og hvilket man da også har kunne se på sommerens transfermarked, og hvor spillere som Gervinho, Cornelius, Gagliolo, Grassi, Hernani, Kucka, Bruno Alves og Kurtic alle er solgt eller udlejet.

Man har hentet Gianluigi Buffon ind til målet, og det bør give større sikkerhed i forhold til sidste sæson, og især i Serie B, yderligere har man hentet Franco Vazquez i Sevilla til midtbanen, Danilo i Bologna til midterforsvaret, Juric i kroatiske Hajduk Split til midtbanen, og Tutino til angrebet er lejet i Napoli, han havde en stor andel i at Salernitana rykkede op i Serie A i sidste sæson.

Parma er favoritter søndag aften hjemme på Stadio Ennio Tardini imod et Cremonese mandskab som er kommet godt fra start i sæsonen, men med de profiler hjemmeholdet har, og det setup som klubben har så bør man være et niveau over gæsterne.

Det bør blive et opgør, hvor Parma sætter sig på opgøret fra start af og sætte dagsordenen, og især tempomæssigt skal man kunne overmatche gæsterne, samtidigt med at man har en bred bænk som kan gå ind og gøre en forskel som det også var tilfældet senest i udekampen i det norditalienske imod Pordenone som blev besejret med 4-0.

Parmas hjemmebanestatistik: 1-0-0, målscore 1-0.

Trupnyt: Hjemmeholdet ser ud til at kunne stille i noget som ligner stærkeste opstilling til søndagens hjemmekamp.

Parmas forventede startopstilling: 4-3-3: Buffon- Sohm, Cobbaut, Danilo, Del Prato- Juric, Schiattarella, Vasquez- Mihaila, Brunetta, Correia.

CREMONESE: Seks point efter de første tre spillerunder, og hvor man har besejret Lecce, og senest Cittadella i weekenden med 2-0 som i sidste sæson var i playoff-finalen imod Venezia om den sidste oprykningsplads er godkendt for Cremona mandskabet, og for et mandskab som umiddelbart bør slutte i midten af rækken i denne sæson.

Defensivt har man stået stærkt især i de to hjemmekampe imod Lecce og Cittadella som er kendt for deres meget offensive spillestil, men hvor man fik lukket godt ned, og i de seneste opgør spillede man ti imod elleve i over en halvtime, men hvor det var begrænset hvad Cittadella kom frem til.

Jeg forventer at Cremonese igen vil have stort fokus på det defensive når man skal op imod et mandskab af Parmas kaliber, og hvor man spiller for spiller er minimum et niveau under hjemmeholdet, og skal man overraske så kræver det at man kan lukke ned for et stærkt offensivt mandskab som Parma, samtidigt med at målmandstalentet Marco Carnesecchi igen har en af de gode dage på kontoret.

Cremonese virker til at være et ordinært mandskab og som normalt ikke har det nemt på udebane, og hvilket man da også så i sidste sæson med kun fem sejre på udebane i hele sæsonen, det ligner umiddelbart en vanskelig opgave man skal på søndag aften, og et opgør mod et modstander som man sandsynligvis kommer til at få store problemer med at matche over 90 minutter.

Cremoneses udebanestatistik: 0-0-1, målscore 0-1.

Trupnyt: Baez(reserve) i angrebet er i karantæne efter det rødekort i weekendens opgør imod Cittadella, men ellers har man umiddelbart ikke vigtige fravær til opgøret.

Cremoneses forventede startopstilling: 4-2-3-1: Carnesecchi- Sernicola, Okoli, Ravanelli, Valeri- Valzania, Castagnetti- Gaetano, Vido, Zanimacchia-Ciofani.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, parmacalcio1913.com, gazzettadiparma.it, tuttob.com, uscremonese.it, laprovinciacr.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback