18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Paris Saint-Germain - RB Leipzig

Infokamp
Match center
24. november 2020 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Parc des Princes    Danny Makkelie
23. nov. 2020 kl. 16:30 (Opdateret 24. nov. 2020 kl. 22:55) 23/11
316
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

PSG møder i den 4.kampe i gruppe H, RB Leipzig. En kamp som jeg har store forventninger til, og som jeg tror kan gå hen og blive en rigtig målfest. Derudover mener jeg heller ikke at Leipzig skal være så store underdogs som oddset indikere.

Argumenter for dette tip
  • RB Leipzig vil kunne leve med et uafgjort i dette opgør, og det kan give tyskerne en taktisk fordel. Hvis PSG skal skabe kampen, er det ofte med en høj bagkæde, og det kan Leipzig profitere på tror jeg. Når kampen kommer længere hen og PSG måske er endnu mere pisket til at jagte en scoring skal Leipzig nok få muligheder på omstillinger.
  • RB Leipzig var i det seneste indbyrdes opgør ganske godt spillende, og i min optik, vandt de kampen fuldt fortjent. Kigger vi på xG så endte det med 1.8-1.3 til Leipzig.
  • RB Leipzig har i den hjemmelige Bundesliga, været stærke defensivt, hvor de har en xGA på 6.3 og har lukket færrest mål ind i de første 8 Bundesligakampe. Den defensive indsats var dårlig i deres 5-0 nederlag mod Man. Utd. men generelt set, har de været rigtig godt kørende defensivt i denne sæson.
  • PSG har ikke været ligeså skræmmende i denne sæson, som sidste, og kigger vi på deres xGA snittede de sidste år 0,83 xGA, og i år ligger det efter de første 11 kampe på 1,13 i den franske Ligue 1. Det skal siges at sæsonen er lang, og de kan spille sig op rent defensivt, men jeg tror ikke man skal underkende at de har mistet deres styrmand Thiago Silva før denne sæson.
Det skal du holde øje med
  • Skal Leipzig vinde skal tingene flaske sig, og de skal lukke ned for de 3 dygtige offensive esser, som PSG har til rådighed i dette opgør. I deres seneste indbyrdes kamp var Neymar og Mbappe ude, og det er de ikke til denne kamp, og kan Leipzig lukke ned for dem kan jeg være usikker på. Jeg tror i hvert fald at Orban kommer til at blive udfordret til dette opgør.
  • PSG er presset til en sejr, og skal dermed ud og jagte et resultat. Denne offensive indstilling, kan blive afgørende. Leipzig skal i hvert fald kunne modstå et stort pres, og jeg forventer mig også et stort overtag i boldbesiddelsen til PSG. Det store spilovertag PSG måtte få vil unægteligt gøre det svære for Leipzig at løbe med sejren.
  • Leipzig har ikke været sprudlende offensivt i denne sæson, og man har endnu ikke fundet den helt rigtige afløser for Timo Werner, i min optik. Kigger vi i deres seneste 5 kampe, har det heller ikke været alt for imponerende ift. chanceskabelse og imod Man. Utd havde de en xGF på 0.5. Skal de vinde denne kamp, skal de også kunne være farlige oppe foran.
Oddsmarked

Oddset på en udesejer ligger p.t. i odds 5,50 hos betfair, og har bevæget sig meget i det lag siden det kom ud. Jeg synes at et 2-tal er interessant, og man kunne evt. gardere sig med +1,5 til odds 1,59 hvis man vil være på den mere defensive udgave. Personligt tror jeg det bliver en tæt kamp, hvor vi får en masse mål. Især kommer PSG til at savne nogle af de folk der skal forhindre Leipzig i at scorer, og det kan give mål til gæsterne. 

Holdene:

PSG har en del vigtige profiler ude til dette opgør, og kigger vi på den defensive afdeling, er jeg meget spændt på at se hvordan PSG klarer sig uden deres normale balance spiller, og hvordan Diallo og Marquinhos får lukket ned for Leipzig angrebet. 
Til dette opgør er Gueye og Kimpembe ude med karantæner, og derudover er Herrera og Verratti tvivlsomme, jeg kunne godt være bekymret for den midtabne som PSG så vil stille med. De typer som PSG plejer at benytte på de 3 midtbanepladser er ofte nogle gode erobrings spillere, og det er ikke helt det billede jeg har af Pereira, Paredes og Rafinha. Det kan være afgørende at de 3 på midten kan gardere for de offensive folk hos PSG, som ikke er de fødte to-vejs spillere. 
Derudover er Bernat, Kehrer og Draxler ude. 

PSG forventede startopstilling:
Navas; Florenzi, Diallo, Marquinhos, Bakker; Pereira, Paredes, Rafinha; Di Maria, Mbappe, Neymar

Leipzig har også et par spillere ude, men i min optik, ikke ligeså vigtige som dem PSG har ude. Dem jeg har kunne læse mig til er Mukiele, Klostermann og Halstenberg.

RB Leipzig forventede startopstilling:
Gulacsi; Orban, Upamecano, Konate; Henrichs, Haidara, Nkunku, Angelino; Sabitzer, Forsberg; Poulsen

Kommentarer

Feedback