18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Panna Udvardy - Diane Parry: 1

6. november 2021 kl. 16:00 - Challenger - Buenos Aires - grus
6. nov. 2021 kl. 00:21 (Opdateret 6. nov. 2021 kl. 19:05) 06/11
46
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i Argentina.

Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Man burde ikke tro at der var nogen der kunne slå Parry's 41-18 på grus i år med 3 titler til følge, men det kan Udvardy med 53-15 og 4 titler. Det betyder selvfølgelig at det er 2 kvinder der har spillet meget tennis, og de begge kommer ind med titel til denne turnering, så god selvtillid hos begge.

Parry som er den yngste i denne sammenhæng har bevist sit værd over lang tid, og sejren over Maia i dag i 3 sæt var virkelig stærk. Jeg så Maia i sidste uge, der lignede hun en som snart havde brug for pause, og det får hun så utiltænkt nu. Parry er nu på 8 sejr i træk, men følger hele tiden med hende at det hele ligger på en knivsæg.

Udvardy har opholdt sig i Sydamerika de sidste par uger, hvilket jeg ser som en fordel. Hun var inden dagens kamp ude i en 3 timers kamp, men havde dog fået en dags hvile, og gjorde kål på Bara i 3 sæt uden at det var tæt. Bekymrende er hvor let hun smed et sæt, men et nemt 3 sæt og startede 2 kampe før Parry giver også nogle gode ekstra timers hvile.

Udvardy er så offensiv indstillet som man kan være, det kan nogle gange bære eller briste. Begge har trods stor succes stadigvæk tabt til spillere de ikke burde, så føler de står ufatteligt lige til dette opgør med pil op for Udvardy.

Oddset er startet imellem 2,00-2,10 men forventer ikke dette holder.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback