18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ottawa Senators - Chicago Blackhawks (2020-01-15 02:30) - Thomas Chabot: Over 2,5 Skud på mål

15. januar 2020 kl. 01:30 - Ishockey, USA - NHL
14. jan. 2020 kl. 10:34 (Opdateret 15. jan. 2020 kl. 07:02) 14/01
42
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 111,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 3
Unibet Spil nu hos Unibet

Natten til onsdag mødes to af NHL´s ringere hold, når Ottawa Senators og Chicago Blackhawks mødes i den canadiske hovedstad. Thomas Chabot trækker en stor del af læsset for Ottawa, og det skal den unge back gerne gøre igen i dette spil.

Det taler for:
- Ottawa er tyndt besat på backpositionen, og derfor har den 22-årige Chabot måtte klare en enorm mængde istid. Canadierne har i den seneste måned snittet tæt på 30 minutter pr. kamp, hvilket er mest i hele ligaen. Disse mange minutter giver ham naturligvis gode betingelser for at skyde på mål i hobevis.

- En serie af skader til Ottawas backs løftede Chabots istid fra omkring 25 til 30 minutter pr. kamp i midten af december. Siden da har backen haft mindst 3 skud i 12 af holdets 13 kampe, og selvom Ottawa nu har fået stort set alle backs klar, så fortsætter Chabot med både at spille og skyde meget.

- Chabot har været over grænsen i 26 af 45 kampe i denne sæson, og særligt hjemme - 15 ud af 21 - er canadieren afslutningsvillig.

- Modstanderne fra Chicago har igennem hele sæsonen tilladt et hav af skud imod. Over 2 skud pr. kamp mere end det næstdårligste hold i denne kategori på udebane målt over hele sæsonen (36,9 skud pr. kamp). 

- Chicago har med undtagelse af holdets seneste kamp tilladt over 2,5 skud til modstanderens bedste offensive back de seneste 8 kampe i træk.
 

Det taler imod:
- Siden jul har Chicago holdt modstanderne til 33,4 skud pr. kamp. Dog har man primært spillet på hjemmebane i denne periode. 

- Ottawa har tabt de seneste 7 kampe i træk. Måske potentielle ændringer reducerer Chabots istid.

- Chabot har i 8 af de seneste 13 kampe haft præcis 3 skud. Ikke meget skal gå galt, før et enkelt skud ikke rammer kassen.


Nick Paul, Ryan Callahan, Craigh Anderson, Clarke MacArthur, Bobby Ryan, Marian Gaborik og Christian Wolanin er enten ude eller tvivlsom for Ottawa.

Hos Chicago er profilerne, Dylan Strome og Brandon Saad, begge tvivlsomme, mens Andrew Shaw er det samme. De to backs, Brent Seabrook og Calvin de Haan, er færdige for sæsonen med skader.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback