Osmanlıspor - Istanbul Buyuksehir: (AH: 0,0) 2

Match center
26. februar 2017 kl. 14:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Osmanli Stadi
2. maj. 2018 kl. 16:21 (Opdateret 31. jul. 2018 kl. 11:05) 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Change (1-X-2) inklusiv handicap: 47-0-53%
Betvalue: 104,68%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Osmanlispor kan være ramt efter en meget brat afrunding på Europa League-eventyret. Efter et formdyk er Basaksehir tilbage på rette spor og spiller flot fodbold for tiden.

Pros:

 • Osmanlispor spillede torsdag Europa League, og fik sig en rigtig ærgerlig oplevelse med et 0-3-nederlag hjemme i Ankara til Olympiakos. I Grækenland havde man ellers hevet en overraskende 0-0 i land, men i sidste ende var grækerne overlegne. Så tæt på og alligevel så langt fra. Det var Osmanlispors første optræden i Europa League, og at de nåede hele vejen til 1/16-finalerne var ikke blot overraskende - det har også tæret hårdt på en relativt smal trup til formålet.
 • Istanbul Basaksehir er Tyrkiets helt store overraskelse såvel point- som spillemæssigt. Man var ubesejret i ligaen helt frem til den 22. januar, hvor man endelig tabte og samtidig røg ind i et mindre formdyk. Det kom man spillemæssigt, men ikke pointmæssigt videre fra i seneste rundes 0-0 hjemme mod Gaziantepspor, hvor Istanbul Basaksehir var klart bedst, men Gaziantepspor holdt stand.
 • Osmanlispor er kommet helt skævt ind i 2017, hvor det er blevet til uacceptable fire point i fem kampe (dog 1-5-sejr ude over Adanaspor i seneste runde).
 • Meget bemærkelsesværdigt er Osmanlispor bedre på udebane end på hjemmebane. Klubben er Tyrkiets fjerdeværste hjemmebanehold, men sidder alligevel på syvendepladsen i tabellen. Seneste hjemmesejr i ligaen kom den 4. december.
 • Istanbul Basaksehir gør det udmærket på udebane med 18 point i ti kampe.
 • Osmanlispor har tvivl om fløjspilleren Umar, der har misset de sidste to ligakampe med en mindre skade.

Cons:

 • Osmanlispor har indtil videre ikke vist tegn på Europa-træthed. Klubben har kun enkelt gang tabt en ligakamp kort efter en Europa League-kamp.
 • Istanbul Basaksehir har hentet tiltrængt forstærkning i angrebet med ingen ringere end Emmanuel Adebayor, der dog formentlig ikke er klar til at komme i spil endnu, efter at have været uden en professionel kontrakt i over et halvt år.
 • Osmanlispor er svære at gennemskue. De svinger utroligt meget i niveau, og kan det ene øjeblik spille op med de bedste, mens de det næste bliver overmatchet af de dårligste i ligaen.
 • Osmanlispor har trukket et tungt læs med Europa League ved siden af ligaen, og måske kan det skabe en positiv reaktion, at de nu endelig kan koncentrere sig om én ting.

Team news:

Hos Osmanlispor har Aminu Umar (fløj, fast når klar) misset de sidste to ligakampe og er tvivlsom. Var heller ikke med i torsdagens Europa League-nederlag. Derudover er Tugay Kacar (def. midt., reserve) skadet.

Istanbul Basaksehir mangler skadesramte Stefano Napoleoni (angriber, reserve), Hakan Özmert (central midt., reserve) og Egemen Korkmaz (midterforsvarer, formentlig reserve), der er blevet hentet ind på en fri transfer og endnu ikke har fået ligadebut. Desuden er Emmanuel Adebayor et stykke fra en form, der kan sende ham i spil.

Markedet:

Bet365 tilbyder 1,975, som er faldet fra åbningsoddset 2,02. Værdi hos Unibet og Jetbull, der holder 1,91, hvilket er henholds åbningsodds og 0,04 under åbning.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback