18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Osasuna - Valencia: Begge hold scorer: Ja

Match center
12. september 2021 kl. 16:15 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio El Sadar    Ricardo De Burgos
6. sep. 2021 kl. 07:21 (Opdateret 12. sep. 2021 kl. 18:11) 06/09
119
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 1-4
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
"Los Murcielagos" rejser fra Valencia og en tur til Pamplona i Baskerlandet! Selvom Valencia har taget i alt syv point på tre kampe, så kom de seks af dem på eget græs. Nu skal de forsøge at holde Osasuna fra fadet, hvilket bliver svært for dem!
Det taler for
 • Valencia har fået to sejre på eget græs, og spillede så 1-1 ude imod Granada. Kampen imod Granada var sværere end forventet for Valencia at få knækket. Selvom de sad på det meste spillet i den kamp, så fik de altså kun ét point med derfra da de kunne udligne på straffespark tæt på slut fløjt! 
 • "Los Rojillos" har heller ikke tabt endnu. Under træner Arrasate har de båede fået point imod oprykkerne fra Espanyol, imod Celta Vigo, også vandt de senest over "piraterne" fra Cadiz i noget af en cirkus kamp der endte 2-3 og hvor dommer Vega dømte tre straffespark. To af disse faldt til Osasuna, men var kun udlignene for udeholdet i kampen. Garcias mål i det 95' minut gav dem sejren! 
 • Bookmakerne har ikke just sat Valencia i en favorit position når de gæster Estadio El Sadar. Og det er ikke helt tilfældigt. Valencia har det bestemt ikke godt på fremmed græs, og kigger vi på tabellen fra sidste sæson var de faktisk det andet dårligste hold på fremmedgræs hvor de kun fik to sejre i alt. Med det sagt, var det også en anden forfatning de var i! 
 • Træner Bordalas syntes nemlig at have givet truppen noget mere selvtillid og gejst, og de spiller med mere fart, dybde og deres kombinationer fra Soler til op til en Wass der lige pludselig agere angriber, og til Gomez er fantastiske at se. Det fangede senest Alaves, og efter tre minutter kom de bagud. Den stime forsat de så, indtil stillingen lød på 3-0!
 • På trods af Osasunas måske lidt heldige sejr ude imod Cadiz, så er Osasuna bestemt et hold der står godt i kæderne og kan til dels være svære at nedbryde. Cadiz eneste mål i åbent spil, kom fra et lille indlæg som Garcia ikke får clearet og dermed kan Fernandez scorer sit mål. Men det var også det, så sad Osasuna på resten af spillet! 
 • Osaunas offensiv kan straffe Valencia. Deres opspil er soldt, de har en Kike (Tidligere Eibar topscorer) der gode i dybden og i hullerne, og selvom Bordalas godt nok fik mere styr på de defensive takter, så spiller Valencia stadig med et noget åbent bagrum som Kike, Ruben Garcia og Brasanac kan udnytte. De har de individualiteten i spillerne og er gode sammenlagt til at skabe chancer!
Hold øje med
 • Begge hold er rigtig gode til at holde føring hvis det ene kommer foran. I Valencias første kamp mod Getafe fik de rødt efter 3 minutter, og scorede på straffespark til 1-0 efter 10 minutter. Stillingen blev holdt hjem til slut fløjt!
 • Selvom Osasuna ikke fik scoret i deres første to kampe mod Espanyol og Celta Vigo, så holdte de stadig nullet! De står solidt deres kæder, og er gode til at skabe kaos, stoppe spillet og selv spille den rundt indtil en potientiel chance byder sig!
 • Under disse to uger hvor der har været landskamps pause har Osasuna kunne slappe af, og forberede sig på denne kamp. Valencia har haft noget af deres første hold sendt afsted, derfor kunne jeg godt se Bordalas sætte en lidt anden start opstilling end hvad han gjorde imod Alaves! 
 • Jeg vil mene at Osasuna stadig står en smule stærkere i de defensive rækker, end hvad Valencia gør. Tilgengæld mener jeg at offensiven hos Valencia er bedre end hos hjemmeholdet. Derfor kunne jeg godt se en mål fattig kamp samtidig. Evt. en snæver 0-1 sejr til Valencia, eller et kryds på 0-0! Jeg forventer nemlig at hjemmeholdet vil forsøge at skabe kaos på midtbanen hvor Valencia vil dominere!
Oddsmarked

"Los Rojillos" er blevet gjort favoritter hos bookmakerne! 
1X2 ligger lige nu med odds 2,58 - 3,20 - 3,00. Det giver et CV på: 38% - 30% - 32% 
Personligt mener jeg at man godt kunne tilføje lidt flere procenter til Valencia. Jeg mener bestemt at Valencia siden sidste sæson, og kampen imod Granada har løftet sig. 
Deres spil ude imod Granda var heller ikke perfekt, og selvom de spillede godt imod Alaves, va det stadig foran egne fans, hvor der var godt gang i den. Valencia kommer til en svær udebane, men jeg syntes at favoritværdigheden skal være en smule mere lige. 
Et alternativ spil kunne derfor være Valencia 0.0 AH til  odds 2,06 ved Unibet. Jeg kan godt se kampen ende uafgjort igen med resultatet 1-1. Men det hold som Valencia kan stille med burde kunne slå Osasuna. 
Historiken siger noget andet godt, og det er muligt bookmakerne har taget udgangspunkt i deres seneste indbyrdes kampe, men det virker en smule forkert at gøre det nu, ift. hvordan de spillet i deres første par kampe. 
Også skal det siges at selvom Valencia vinder 3-0 over Alaves så er det stadig noget der giver tro på at det de levere også tildels er det rigtige! 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer i høj grad at kampen starter offensivt ud. Osasuna vil nok forsøge at tage kontrol over spillet, og roligt spille bolden rundt indtil de kan ramme Kike, samtidig vil deres fokus på hurtigt at få bolden igen ved tab være i en primær faktor. Med det spil som Valencia kom med imod Alaves, kan Osasuna hurtigt blive straffet i dybden og på indlæg. Godt nok er det solide spillere de har i bag kæden, men de er næppe hurtigere end Valencias offensiv. 
Valencia vil nok forsøge skabe spiller på midtbanen, tildels også på højre kant hvor play maker Soler står klar, samtidig fik Valencia sat Cheryshev meget mere i spil, og han blev nærmest play maker på venstre siden. 
Hjemmeholdet vil klart forsøge med indlæg og dybde spil ned af midtbanen, her kan de Valencia hårdt. De defensive takter i Valencia med Alderete i det centrale forsvar har ikke imponeret mig, og selvom imod Alaves fik de ikke lukket dem godt nok ned til ikke at kunne skabe deres egne chancer.

Trup Nyt: 

Osasuna: 4-1-4-1
Herrera - Vidal - Hernandez - Garcia - Sanchez - Torro - Martinez - Oier - Brasanac - Garcia - Kike
Ude: Barja

Valencia: 4-4-2
Mamardashvili - Correia - Paulista - Alderete - Gaya - Soler - Wass - Guillamon - Cheryshev - Guedes - Gomez 
Ude: Piccini - Domenech 

Bemærk: Startopstillingen forventer jeg ser noget anerledes ud jo tættere på kamp dagen vi kommer. Derfor hold øje med Sportsmole.co.uk ift. hvad de forventer! 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Understat.com - Whoscored.com - Transfermarkt.com - Sportsmole.co.uk - Laliga.com - Osasuna.es - Valenciacf.com 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback