18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Osasuna - Real Betis: Begge hold scorer: Ja

Match center
23. september 2021 kl. 19:30 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio El Sadar    Juan Martínez
20. sep. 2021 kl. 06:42 (Opdateret 23. sep. 2021 kl. 21:23) 20/09
199
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 53%
Betvalue: 103,35%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 1-3
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
"Los Verdiblancos" tager en tur fra Sevilla og op nord på til Pamplona i Baskerlandet for at møde "Los Rojillos"!
Værterne kommer seneste med en sejr i ryggen, imens gæsterne noget skuffende måtte nøjes med ét point!
Det taler for
 • Det kunne godt tegne til en mål fest når Osasuna tager imod Real Betis! Hjemmeholdet har stadig deres første sejr til gode på eget græs og den kunne de godt få her imod et Betis hold der på fremmed græs ikke har har holdet eget mål rent! Betis måttes nøjes med ét point imod Espanyol efter de ellers fik kæmpet sig tilbage i den i kamp, efter havde været nede 0-1!
 • Osasuna tog alle tre point seneste imod Alaves. Men selvom de vandt 0-2 gav de stadig chancer væk til hjemmeholdet. Ugen før det, tabte de 1-4 hjemme imod Valencia. Osasuna starter ellers godt og får scoret et hurtigt mål, men de kunne ikke holde Gomez fra fadet, og før de havde set sig om stod der 1-4!
 • Betis var i EL kamp med Celtic i midt ugen og skulle så fire dage efter møde oprykker holdet Espanyol. Noget er der sket med oprykkerne. De har forvandlet sig noget siden de tabte 1-0 ude til Mallorca. De er blevet meget offensive i det, deres præcision er blevet bedre og det betyder at de kom på talven både imod Atletico Madrid og to gange imod Betis! 
 • Osasuna er et hold der står godt organisation mæssigt under Arrasate. De er gode på de lange bolde, og til skabe chancer nede af kanterne samt forsvare bolden i duel spillet, hvilket klart er en fordel for holdet når de møder Betis.  Betis står som hold noget mere åbent, specielt på fremmed græs tillader de noget mere og med det bør Garica, Kike og Torres godt kunne finde vej til mål! 
 • Hjemmeholdet styrke ligger i det konstate pres spil. Det er solidt og robust, og det bør foran enge fans kunne skabe gode chancer. På midtbanen kan Torro og Moncayola assistere i angrebene indtil Kike og co.  Og det er hovedsageligt ham de vil prøve at ramme så godt som muligt. Kike bør kunne finde de små rum i Betis's forsvar og udnytte dem! 
 • Betis leder efter deres anden sejr på fremmed græs. De slog i forrige runde Granada ude, og spillede så til kryds imod Espanyol senest og i den kamp så vi da en del mål i begge ender. Men også et rødt kort til Pezzella der er fast mand i forsvaret. På toppen kunne Willian Jose og Fekir komme på tavlen. Betis har en glimrende offensiv i netop Fekir, Jose, Rodri og Canales samt Iglesias og Joaqiun! 
 • Betis har bestemt individualiteten i spillerne der kan gøre ondt på Osasuna, men også deres spil er noget hurtigere. De prøver konstant at angribe frem af, og finde bl.a. Fekir i dybden, men også fra kanterne. Deres organisation bagud er så ofte til at tale med. Betis har nemlig ikke holdt buret rent endnu!
 • Kigger vi den generelle xG tabel, så ligger begge hold i denne gode ender ift. xG, og jeg forveter da også en kamp hvor vi får en del chancer at se! 
Hold øje med
 • Det ville dog ikke være det værste med et kryds for hjemmeholdet. De tabte noget soldit til Valencia mandskabet, og jeg er sikkr på at Arrasate og Co. siden den kamp har fået sig et godt kig på de defensive takter. Selvom Osasuna vinder over Alaves så var det også forventet. De holder så nullet imod dem, så bør skabe noget selvtillid om at de også kan gøre det imod Betis! 
 • Osasuna har kun scoret i tre ud af deres fem spillede kampe. De scorede ikke de første to runder imod hhv. Espanyol og Celta Vigo. Selvom de så er komme efter det, så bevidner det stadig lidt for mig om at de stadig offensivt mangler lidt kreativitet. Det store spillere de har med i boksen, og derfor ligger deres offensiv mere til indlæg, duel spil og kant spil! 
 • Betis tror jeg får lidt svært ved at åbne Osasuna organisation op. Selvom de tabte 1-4 mod Valencia så skete det alligevel lidt fordi de faldte helt i sammen i starten af anden halvleg da de scorede selvmål. De ligenede lidt et hold der bare skulle havde det overstået. Men de er i standt til at stille sig kompakt og solidt, og det kan skabe kaos for Betis! 
 • Samtidig kunne jeg også se kampen foregår uden det helt høje tempe. Jeg forventer at Osasuna så vidt det muligt vil skabe kaos i Betis hurtige spil. Og omvendt forventer jeg Betis vil prøve fra midtbanen af, at slå Osasuna tilbage og beskytte deres kanter så vidt det er muligt! 
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked kommer Osasuna som værende som favoritter til opgøret! 
Hos Bet365 kan man få oddsene: 2,37 - 3,25 - 3,00. Hvilket giver et CV på: 40% - 29% - 31%
Jeg kan godt lidt se hvorfor Osasuna er favoritter. De er et stærkt hold på eget græs og foran egne fans, noget stærkere end hvad Betis er som hold på fremmed græs. Men at de skal være favoritter og samtidig ligge til en pris af 2,37. Det syntes jeg er for lidt. Samligner vi hurtigt oddsene fra sidste møde i Sevilla så endte Betis som værende 1,83 favoritter mod Osasuna der stod i 4,33. Så er jeg med på at Betis krydsede imod Espanyol og Osasuna vandt over Alaves. Men Alaves er min optik nødt til nu at fyrer Calleja hvis de skal se oprejsning, ellers ryger de helt ud. De har iøvrigt nul point efter fem kampe! 
Omvendt, så scorer Espanyol i det 97 minut, og imens Betis var nede med 10 mand. Så selvom tabellen godt nok siger at Osasuna er bedre end Betis, så mener jeg godt, at Betis kan slå hjemmeholdet. 

Et alternativ spil kunne så være at kigge efter Betis +0,5 hos Oddset ligger den til 1,60. Eller DNB vejen hvor oddset er over 2,00. 
 

Kampens Forløb: 

Jeg ser en kamp der forhåbentlig fra start, starter i et hurtigt tempo. Dette ville være ideelt for Betis så de kan komme godt fra start. Osasuna vil højst sandsynligt prøve at skabe en del kaos i op spillet og lukke ned for Fekir så han ikke kan finde de små rum. Samt skal de være opmærksomme på kanterne, her kan det virkelig gå hurtigt for Betis og bliver det ikke lukket ned, så kan der hurtigt stå 0-1. 
Osasuna bør komme ud og stå solidt som de plejer. Betis er uden Pezzella og derfor bør der være muligheder for at Garcia og Kike kan bevæge sig i den defensive del af Betis holdet! 

Trup Nyt: 
 

Osasuna: 4-3-3
Herrera - Vidal - Hernandez - Garcia - Sanchez - Moncayola - Torro - Brasanac - Torres - Kike - Garcia
Ude: Barja

Betis: 4-2-3-1
Bravo - Bellerin - Gonzalez - Ruiz - Moreno - Carvalho - Rodrigues - Rodri - Fekir - Canales - Willian
Ude: Pezzella - Barta - Lainez - Miranda - Sabaly 
 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Whoscored.com - Understat.com - Transfermarkt.com - Laliga.com - Youtube.com - Osasuna.es - Realbetisbalompie.es 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback