18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Osasuna - Celta Vigo: Over 1,5 Kort til Celta Vigo

Match center
23. august 2021 kl. 22:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio El Sadar    Javier Alberola
22. aug. 2021 kl. 13:00 (Opdateret 24. aug. 2021 kl. 05:18) 22/08
171
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 61-39%
Betvalue: 104,92%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
"Los Celestes" tager en tur nord på til Pamplona hvor de imod "Los Rojillos" skal forsøge at tage sæsonens første tre point. Men det bliver ikke uden omkostninger for spillerne fra havnebyen Vigo!
Det taler for
 • Osasuna første opgør bød på en point deling imod oprykkerne fra Espanyol. Selvom de robuste nord spaniere ellers kom til lidt chancer var de alligevel Catalonierne der førte sig bedst frem. uden nogle scoringer endte opgøret 0-0!  Osasuna er nu på jagt efter de tre point imod et lidt såret Celta Vigo hold! 
 • Celta Vigo startede deres sæson med at møde sidste sæsons La Liga vindere Atl. Madrid. Det var et halv blodigt opgør anført af dommer Montero der uddelte Ni gule kort og To direkte røde kort til Mallo & Hermoso! Kampen endte 1-2 til de forsvarende La Liga mestre hvor af Celta's mål blev scoret på straffespark af Aspas!  ​​​​​​​
 • Celta Vigo nåede ellers at slutte sidste sæson af på en 8. plads, hvilket er yderst fint for et hold der ved de to forrige sæsoner lige nåede at undgå nedrykning. Men nu er forventningerne også høje på det "Sky Blå" hold, og dermed skal der kæmpes for alle point, og kæmpe er noget som Celta Vigo er gode til under træner Coudet! 
 • Celta Vigo kommer på en prøve her når de møder et af ligaens solide mandskaber. Osasuna er et hold der står godt i deres kæder, og med træner Arrasate's 4-4-2 spillestil er de ikke nemme at nedbryde. Senest et hold slog Osasuna med to mål var Real Madrid på eget græs den 1./5 i 34. spillerunde. Osasuna er gode på bolden, og gode til at skabe kaos for deres modstander! 
 • Derfor bliver det ikke nemt at skulle nedbryde både deres midtbane og deres defensive linjer. Dog er Celta et hold der kan spille hurtigt når de virkelig vil (ligeså hurtigt kan de falde sammen). Deres spillere på midtbanen er kreative og gode til at se de dybe huller og ramme Aspas. Det ville være den bærende taktik imod Osasuna!
 • Celtas forsvar og defensive midtbane vil gøre alt for at stoppe potientiele omstillinger og dybde løb. Samtidig er "tyrene" også rigtig gode i duel spillet og her kommer Celta's til del aggresive stil ind. Celta har det med at lave fejl, og sene tacklinger, og det har tit kostet mandskabet kort. Deres måde at stoppe løb på er farlige og derfor lå de også i top tre på bisselisten ved sidste sæson! 
 • Bare i Celta seneste Ti kampe i sidste sæson trak de i syv af de kampe over 1,5 kort. De ender dog tit også med at kunne provokere deres modstander til at trække kort med deres egen måde at behandle duel spillet på og deres hurtighed i opspillet! 
Hold øje med
 • Seneste indbyrdes kamp trak Osasuna flest kort. Celta trak ét kort! Dog er Celta gået over i de tre andre indbyrdes kampe spillet i 2020! 
 • Netop fordi Osasuna tit har kunne drille deres modstander med deres robusthed og solide spil kan det godt betyde at kampen for et lidt langsomt tempo. Omstillinger, kantspil og dybde løb har tit været en udfordring for Celta defensive linjer og derfor tvunget dem til at trække kort. Men skulle Osasuna spille roligt og solidt rundt er det ikke sikkert vi ser over 1,5 kort! 
 • Selvom Celta i min optik spiller en del mere udfordrende på fremmed græs, kan der også argumenteres for at træner Coudet har sagt til sine spillere at de skal passe mere på. Celta trak tre kort og ét direkte rødt imod Atl. Madrid! Og Malle ude (Fast Højre Back) har Coudet ikke behov for flere karantæner til hans spillere når sæsonen knapt er startet!
 • Sidst men ikke mindst, så er det Dommer Rojas der dømmer kampen. Jeg har tidligere været ude med kort spil netop i La Liga fordi der generelt set bliver trukket og givet fleret kort af dommernen. Rojas er dog en katogori for sig selv. Rojas dømte i sidste sæson tyve kampe, og havde et snit på 3,15 gule kort pr. kamp! Han uddelte ingen røde kort!  ​​​​​​​
 • Hans Fouls/ Tackles snit dømt pr. kamp er det laveste ud af de tyve andre La Liga dommere. Han dømte kun én Celta kamp i sidste sæson og der gav han dem over 1,5 kort. Men på trods af det, er Rojas en mand der tillader meget, og det kommer han også til her når han dømmer sin første kamp i sæsonen! 
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked kan man ved Bet365 få oddsene: 2,62 - 3,25 - 2,75.
Hvilket giver et CV på: 36% - 25% - 35%. Et kryds i kampen her virker egentlig meget oplagt, og i min optik bør den have et noget højere CV. Odds 3,25 på det krydset er det højeste i af hvad jeg har set. 
Det er to mandskaber der spiller nogenlunde lige op imod hinanden på trods af deres ellers lidt forskellige måder at angribe kampene på. Men jeg syntes krydsværdien er fin, og værd at prøve af! 

Oddset på 1,72 på over 1,5 til udeholdet er alt for højt i forhold til de andre bookmakers. De kommer stort set ikke engang over 1,60. Derfor er der værdi at hente i spillet. Rent spillermæssigt kan jeg frygte en kort fattig kamp, men jeg syntes stadig der mange argumenter der peger på at Celta godt kan trækker over 1,5 kort. Men om Rojas så giver det, er anden sag! 

Kampens Forløb: 

Jeg ser kampen udspille sig en smule roligt hvor begge hold lige skal se hinanden an. Der kan være komplikationer på specielt midtbanen hvor det kommer til at gå hurtigt. Men ellers forventer jeg at Osasuna kommer til at spille den rundt, og omhyggeligt bygge deres chancer op. Celta kunne jeg godt forstille mig overtid bliver mere frem brusende i deres spil. De skal selvfølgelig som deres modstander frem og jagte, men Celta kan godt finde på at gøre det mere offensivt og dermed give godt med rum bagud som Osasuna så kan vente på at udnytte. Netop hjemmeholdet skrev fast kontrakt med Budimir som er Pamplonas målbomber og han kan godt finde de små rum og udnytte dem. Skulle Celta så først komme bagud, så har vi stadig et rigtig fint spil i og med de skal frem og jagte. 
Celta uden Mallo på højre back betyder også en smule svækket defensiv linje da Celta nok må stille med Vazquez som ikke fik meget spille tid i sidste sæson! 

Trup Nyt: 

Osasuna: 4-4-2
Herrera - Vidal - Garcia - Hernandez - Sanchez - Brasanac - Moncayola - Torro - Barja - Budimir - Garcia
Tvivlsom: Ingen
Ude: Hernandez - Diaz - Castro

Celta Vigo: 4-1-3-2
Dituro - Vazuez - Araujo - Fontan - Galan - Tapia - Mendez - Suarez - Nolito - Aspas - Mina
Tvivlsom: Ingen
UDe: Baeza - Mallo 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Laliga.com - Sportsmole.co.uk - Soccerway.com - Osasuna.es - Rccelta.es

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback