18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Orgless - FunPlus Phoenix: (AH: +3,5 Runder første map) 1

22. marts 2020 kl. 18:00 - Flashpoint 1
22. mar. 2020 kl. 01:21 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 22/03
91
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Flashpoint 1

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 58-0-42%
Betvalue: 107,30%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Online teamet Orgless med massere af talent mod FPP(Det gamle Heroic)

Jeg synes bookmakerne er helt fra snøvsen på denne kamp, men lad os kigge på det! 

OBS: Spillet går på, at give Orgless +3.5 runder forud på FØRSTE map:

Det taler for:

- Orgless kommer til, at vælge map først. Dette er rimelig alt afgørende for, at mit spil går på det som det gør. Orgless har maps, hvor de bare er bedre end FPP.

- Orgless kommer til, at ban Vertigo, FPP vil enten ban Dust2 el Train, uanset hvilket map de banner, vil Orgless vælge det der er frit af de 2. Der ligger de på win procent på hhv 75 & 86% hvor FPP er 43 og 0% (Taget for de sidste 3mdr)

- Wardell er en spiller med en masse impact i sine kampe og især maps hvor han kan udfolde sig med sin grønne stang(AWP) - Derfor er Dust2 og Train ideel for ham.  Sidste kamp mod Dignitas rammer han 28 kills på Train alt i alt i den kamp hapser han 61 kills og en ratio på 1.20 - Dette er mere end OK! 

- Spillerne for Orgless er kendt som gode onliners. Det vil sige de præsterer bedre online end havde de siddet til lan. Wardell og Subroza er et godt eksempel på det. "Men siges jo også de cheater online, må være derfor" Nå, spas til side! 

- Nu når vi med næsten garanti rammer Dust2 el Train, så har Orgless mere firepower til, at kunne håndtere de unge spillere fra FPP.

- Kigger vi igen rent på stats, ratio mm. Så ligger de 5 mand på Orgless bare i den gode ende, det kun FNS der er lidt under 1.0 - ellers er vi godt over på alle mand.

- Rotationerne Orgless har på Dust2/Train er noget FPP skal have styr på, for kan de først rende rundt på mappet og pick som de har lyst til. Så kan det tidligt blive op af bakke.

Hold øje med:

- Orgless er ikke inde i en god stime, og taber mange mærkelige kampe. En af dem kunne sagtens blive til FPP

- FPP(Heroic) har trods deres unge alder hos de fleste, en masse erfaring. de har deltaget i mange lans mm. Nu er dette bare online, som er noget helt andet. De anført af en normalt velspillende cadiaN

- Der sidder nogle unge gutter hos FPP, som godt kan uddele danske frikadeller til Orgless. stavn, b0RUP og ikke mindst es3tag(Som rygtes til Astralis) Der sidder gode hjerner og ikke mindst aim på de 3. Så får Orgless ikke lukket ned for deres hurtige spil, så får de problemer.

- FPP kommer fra en kamp mod C9 som de faktisk burde ha haft vundet. Man vinder 1 map, men taber 2 map på Train efter overtid, dette må havde givet noget på boost kontoen.

Alt i alt har jeg faktisk svært ved, at finde super mange argumenter for hvorfor lige FPP skulle vinde første map? faktisk også ved at, vinde kampen. Er du til lidt ekstra bets, så går jeg selv på følgende: Orgless ren sejr odds 3.15 på danskespil, derudover giver jeg dem +1.5 map også. 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback