18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Orgless - FunPlus Phoenix: 1

22. marts 2020 kl. 18:00 - Flashpoint 1
22. mar. 2020 kl. 13:19 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 22/03
79
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Flashpoint 1

Chance (1-2): 40-60%
Betvalue: 116,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Online teamet Orgless med massere af talent mod FPP(Det gamle Heroic)

Jeg synes bookmakerne er helt fra snøvsen på denne kamp, men lad os kigge på det! 

OBS: Der er allerede spillet et spil der går på at Orgless ikke taber første map med mere end 4 runder, dette spil går rent på Orgless sejr. Nogle stats er de samme, har dog lidt anderledes argumenter for og imod. Så lad os komme igang!

Det taler for:

- Nu det kommet frem at es3tag skifter til Astralis senere på året. Har det nogen virkning? Om ikke andet ser jeg man måske lidt mentalt har focus et andet sted. Jeg synes ved erfaring, at man tydeligt kan se på en spiller når et roster change er gået igennem.

- Orgless kommer til, at vælge map først. Og kan de komme foran 1-0 i maps, så giver det lidt space til, at slappe lidt af. Måske de kan tage Heroic, men om ikke andet bliver det et 3 map, til deres fordel.

- Orgless kommer til, at ban Vertigo, FPP vil enten ban Dust2 el Train, uanset hvilket map de banner, vil Orgless vælge det der er frit af de 2. Der ligger de på win procent på hhv 75 & 86% hvor FPP er 43 og 0% (Taget for de sidste 3mdr)

- Wardell er en spiller med en masse impact i sine kampe og især maps hvor han kan udfolde sig med sin grønne stang(AWP) - Derfor er Dust2 og Train ideel for ham.  Sidste kamp mod Dignitas rammer han 28 kills på Train alt i alt i den kamp hapser han 61 kills og en ratio på 1.20 - Dette er mere end OK! 

- Spillerne for Orgless er kendt som gode onliners. Det vil sige de præsterer bedre online end havde de siddet til lan. Wardell og Subroza er et godt eksempel på det. "Men siges jo også de cheater online, må være derfor" Nå, spas til side! 

- Nu når vi med næsten garanti rammer Dust2 el Train, så har Orgless mere firepower til, at kunne håndtere de unge spillere fra FPP.

- Kigger vi igen rent på stats, ratio mm. Så ligger de 5 mand på Orgless bare i den gode ende, det kun FNS der er lidt under 1.0 - ellers er vi godt over på alle mand.

- Rotationerne Orgless har på Dust2/Train er noget FPP skal have styr på, for kan de først rende rundt på mappet og pick som de har lyst til. Så kan det tidligt blive op af bakke.

Hold øje med:

- Orgless er ikke inde i en god stime, og taber mange mærkelige kampe. En af dem kunne sagtens blive til FPP

- FPP(Heroic) har trods deres unge alder hos de fleste, en masse erfaring. de har deltaget i mange lans mm. Nu er dette bare online, som er noget helt andet. De anført af en normalt velspillende cadiaN

- Der sidder nogle unge gutter hos FPP, som godt kan uddele danske frikadeller til Orgless. stavn, b0RUP og ikke mindst es3tag(Som rygtes til Astralis) Der sidder gode hjerner og ikke mindst aim på de 3. Så får Orgless ikke lukket ned for deres hurtige spil, så får de problemer.

- FPP kommer fra en kamp mod C9 som de faktisk burde ha haft vundet. Man vinder 1 map, men taber 2 map på Train efter overtid, dette må havde givet noget på boost kontoen.

- FPP er en ny organisation som har taget over for det gamle Heroic. Alle troede det skulle være en ny start for denne roster. Kan de holde gejsten oppe trods nyheden om deres bedste mand skifter team - det spændende at følge.

Dette matchup ligger meget til, at kunne blive en kamp der skal afgøres på 3 map. Da Orgless spiller 6/7 maps mere end gennemsnitligt og det er online. Så ser jeg faktisk Orgless til, at være favorit modsat bookmakerne. Men måske jeg ligner en idiot efter denne kamp, eller måske er jeg heldig, at gå ud med sejr og ligen kong gulerod, må tiden vise :-)

Alt i alt, så har jeg sat min værdi vurdering lidt lav, var faktisk ude i jeg så dette som en 50/50, har jeg bare svært ved, at forsvare når oddset er " så højt" på et rent 1 tal. Oddset er dog slashet fra jeg overvejet spillet igår til idag. Og ser den faktisk falde endnu mere. 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback