KV Oostende - Sporting Charleroi: Over 0,5 mål

Match center
24. oktober 2017 kl. 20:30 - Fodbold, Belgien - Jupiler League
Versluys Arena
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Bet365 Spil nu hos Bet365

BELGIEN - JUPILER LEAGUE - OOSTENDE V CHARLEROI

Bemærk: spillet går på, at Charleroi scorer i anden halvleg.

Oostende er startet rigtig skidt ud i denne sæson med en sidsteplads og kun 5 point efter 11 kampe. På hjemmebane er man 0-0-5 med hele 13 mål lukket ind. Charleroi derimod har startet sæsonen rigtig flot, hvor man indtager andenpladsen, og på udebane er man 2-3-0 med kun 8 mål scoret. Dog skal man ikke undervurdere Oostende, der i sidste sæson endte som nummer 5, men de ser alligevel svækkede ud til aftenens kamp.

Oostende mangler til dagens kamp den stærke midtbanemand Siani (fast), som er ude med karantæne. Derudover er der stor tvivl om den faste rutineret keeper, Vanhamel, der døjer med sygdom. Vanhamel trænede ikke med i går, og dette vil være en klar svækkelse, hvis han ikke starter i dag. Derudover kan man forestille sig, at han ikke er 100 % klar, hvis han starter i dag. De Bie tager over, hvis Vanhamel ikke starter inde. De Bie er en ung knægt på blot 20 år, der er uerfaren på kassen. Således har De Bie kun 5(!) kampe, hvoraf den seneste kamp var for over ét år siden. Dette er en klar fordel for spillet.

Charleroi har kun ét nævneværdigt fravær i form af angriber Pollet, der er sorteret fra til kampen i dag. Dog er Pollet ikke topscorer, men dette taler naturligvis imod dette spil.

Charleroi har i de sidste 5 udebanekampe scoret i anden halvleg i 4 ud af de 5 kampe, og man har således scoret hele 73 % af deres mål i anden halvleg. Oostende har i de sidste 7 hjemmebanekampe (herunder 1 Europa League og 1 cup) lukket mål ind i anden halvleg i 5 ud af de 7 kampe. 

Set i lyset af Oostendes fravær, og tvivlsomme keeper, synes jeg, at der er en fin værdi i Charleroi scorer i anden halvleg til odds 1,80.

Faktorer, som markedet undervurderer, er markeret med kursiv.

Held og lykke!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback