18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ons Jabeur - Elena Rybakina: 2

Match center
2. oktober 2021 kl. 20:10 - Tennis, WTA | f
Stadium
2. okt. 2021 kl. 17:42 (Opdateret 2. okt. 2021 kl. 21:03) 02/10
38
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i Chicago

Chance (1-X-2): 45-0-55%
Betvalue: 102,30%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 1-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Dagens 2 duellanter ved ved allerede at den hedder Muguruza i finalen.

Jabeur kan jeg virkelig godt lide, men en gang imellem rammer den mentale del eller fysikken hende, hvor det hele ramler sammen. Det var en fin kamp mod Svitolina, som brændte helt sammen og tabte 9 partiet i træk.

Rybakina bliver jeg skuffet over hver gang hun taber. Hun har så stor en serv, at hvis hun beskytter den bedre bliver hun umulig at ryste af. Hun er stadigvæk ung og kommer uden titler i år. I går mod Bencic ramte hun også den gyldne stund sidst i 1 sæt, så en frustreret Bencic måtte give fortabt, og trak sig tidligt i 2 sæt.

De mødtes tidligere i år hvor Jabeur vandt i 3 sæt, men følger markedet her og tror på Rybakina, som ikke har spillet fantastisk, men endnu ikke har tabt et sæt. Jebeurs baghånd så meget rusten ud til tider i går, og hele ugen har Rybakina kørt de bedste stats, dog mod blidere modstand end Jabeur har haft.

Markedet har næsten ligge stille, men en enkelt overgår lige de andre så jeg kan gå efter den mindst mulige værdi.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback