18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Olympiakos Piraeus - Crvena Zvezda: (AH: -1,0) 1

Match center
11. december 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Karaiskaki Stadium    Daniele Orsato
11. dec. 2019 kl. 14:12 (Opdateret 11. dec. 2019 kl. 22:54) 11/12
272
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Måske ikke den mest spændende kamp i denne runde, men et interessant match-up

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 43-36-21%
Betvalue: 113,40%
Spilbar ned til odds: 1,49
Rigtig/forkert: 1-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Røde Stjerne tager en tur til Grækenland, hvor Olympiakos skal have en sejr for at komme i forårets EL-playoff.

Det taler for spiller:

Begge hold har stor forskel på hjemme og udekampe og er typisk et andet og bedre hold, når de spiller hjemme. På hjemmebane har Olympiakos fået 2-2 mod Tottenham og tabte knebet 2-3 til Bayern, hvor man havde chancerne til også at få point - Anderledes ser det ud væk fra Athen, hvor man godt nok kom foran i London men endte med at tabe 4-2 til et Tottenhamhold i krise og i Munchen havde man ikke en chance mod Bayern, som vandt skudstatestikken 27-3. Rødestjerne vandt det omvendte opgør i Serbien mod Olympiakos, men har været chanceløse i resten af kampene i gruppe, hvor man ikke har fået scoret i de andre 4 kampe i gruppen.

Begge hold er med i toppen i deres hjemlige ligaer - Dog er Røde Stjerne udforderet af at de ikke kan stille samme hold i CL, som de kan i ligaen. 6 spillere i deres trup er ikke spilleberettiget i CL, vigtigt er deres topscorer Ben Nabouhane som har scoret 9 mål i 12 kampe i ligaen, men også deres normale højreback og defensiv midt er ikke spilberettet i CL før efter nytår.

Røde Stjerne har ikke lavet et eneste mål på udebane i CL-gruppespillet - Generelt har holdet det svært i angrebet, når Naouhane ikke er med - Valget har i sæsonen stået mellem portugisiske Tomane, Ghanesiske Boakye eller Serbiske Pavkov - Flere meider har Tomane til at starte i denne kamp - Han har kun været med i 2 kampe i CL-gruppespillet uden mål og i ligaen har han været inde og ude af holdet hvor det er blevet til 4 mål - Det er dog svært at vurderer hvor godt det egentligt er, da den serbiske liga er meget svag.

Svage gæstehold har det normalt ikke sjovt i Athen, hvor hjemmeholdets fans er meget fanatiske - Det kan skræmme et hold som Røde Stjerne, som ikke er så rutineret i Europæiske fodbold med det nuværende hold, selvom holdet har en langt tradition for Europæiske fodbold i fortiden.

Olympiacos vil helt sikkert presse på fra starten da der skal en sejr til - Flere medier melder at de kommer sandsynligvis i en lidt uvant 4-3-3 opstilling, som kan virke meget offensivt og svage mod kontra - Holdet er dog godt balanceret og fysisk stærke på midten, hvor både Guilherme og Camara har et defensivt udgangspunkt og er utroligt fysisk stærke. På toppen er El Arabi målfarlig og med Podence og Masouras på siderne, har de masser af trusler mod mål og i oplæggeren rolle.

Det er virkelig svært at se Røde Stjerne score i denne kamp - Med kun en angriber som skal op imod Semedo og Papadopoulos, kommer de ikke til at få mange chancer.

Hold øje med:

Røde Stjerne vandt det omvendte opgør i Serbien med 3-1

Røde Stjerne kan nøjes med uafgjort for at komme videre og må forventes at komme i en defensiv opstilling - Derfor er en smal sejr til Olympiacos heller ikke utænkelig - Derfor -1 istedet for -1,5 på Asain Handicap.

Begge hold har ikke været gode i CL i denne sæson - Det er derfor svært at forvente for meget af holderne ud fra hvad de har vist indtil nu i turneringen.

Skader

Olympiacos giver pause til Soudani - Han har dog ikke spillet i CL i denne sæson. Desuden er Fortounis langtidsskadet og ude for sæsonen og Valbuena samt Cisse er småskade - Sidste 2 har dog kun været brugt som indskifter i denne sæson. Fortounis har slet ikke spillet i denne sæson.

Røde Stjerne er uden Jovicic og Jovancic, som er ude med skader.

Start-11

Olympiacos

Sá - Tsimikas, Papadopoulos, Semedo, Elabdellaoui - Camara, Bouchalakis, Guilherme - Masouras, El Arabi, Podence

Røde Stjerne

Borjan - Rodic, Degenek, Milunovic, Gobelijc - Canas, Petrovic - Garcia, Marin, Vukanovic - Tomane

Vejr - Chancer for småregn i Athen, men ikke noget som bør for betydning for kampen.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback