18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Olivia Gadecki - Kathinka von Deichmann: 1 sæt vinder: Gadecki

19. oktober 2021 kl. 14:30 - w25 - Hamborg - indendørs hardcourt
19. okt. 2021 kl. 01:40 (Opdateret 19. okt. 2021 kl. 15:59) 19/10
33
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Tyskland

Chance: 45%
Betvalue: 106,65%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Gadecki har haft et travlt år. WTA debut hvor hun slog Kenin, 50 registreret sejr på tværs af underlag, og itf titel på hardcourt og grus. Malurt i hendes flotter bæger er, at hun tabte sin første registreret indendørs kamp for 2 uger siden, og står stadigvæk som newbie på dette underlag. Hun har nu haft 2 ugers pause, og er sikker på hun vil gøre det bedre denne gang, og afslutte sin gode cirkel.

Deichmann ville alle dage være favorit og er det også her. Hun har dog ikke spillet turneringstennis i mange måneder, og må alt andet end lige være lidt rusten. Hun har normalt et godt indendørs spil, og spiller faktisk godt på alle underlag hvor hun har en lang række titler, dog primært grus de seneste par år.

I form kan hun slå alle, og har en god højde og modent spil. Det er meget sjældent hun falder igennem, og har den evne at være god i de tætte lige situationer. Hun har også båret sit lands landshold i mange år, og har bare god erfaring med alt hvad tennis kan byde.

Dette er et direkte spil på hun lige skal i gang, mod en spiller der har så meget succes under bæltet i år, men mangler at knække denne indendørskode.

Jeg går med ung kontinuerligt tennis i denne kamp, og tror Gadecki kan udnytte den manglende kampform hos sin modstander.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback