18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Olga Helmi - Fanny Ostlund: 2

13. november 2021 kl. 12:00 - w15 - Helsingborg - indendørs hardcourt
12. nov. 2021 kl. 22:59 (Opdateret 13. nov. 2021 kl. 15:04) 12/11
78
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i Sverige

Chance (1-2): 72-28%
Betvalue: 110,60%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Danske Helmi har virkeligt haft et stærkt år, med 3 titler i Tunesien og flere sejre i w25 turneringer. 64-25 i år og skal nu spille sin kamp nr.90, hvilket i sig selv er lidt voldsomt. Hun kom fra en god turnering i Tyskland for 3 uger siden, hvor hun også pillede et sæt fra suveræne Ruzic. I denne uge har det været hakkende men job gjort. Hun måtte ud i 3 sæt mod landsmandinde Samavati, som hun også tabte et sæt til i kval i Tyskland. 1 point vandt hun mere, og kørte ikke super gode stats.

Som junior har Helmi også spillede flere events på indendørs i Sverige, så dette er ikke noget nyt for hende. Hun har titler og finaler som junior, og var allerede som helt ung hypet op. Hun er en angribende spiller og slår også godt til bolden, hun kan virkelig ramme nogle gode stimer hvor alt går hendes vej. Hun var lidt hakkende i egen serv i sidste kamp, og virker ikke som en som kommer med kæmpe momentum til denne kamp.

Ostlund er et par år ældre og har haft et blødt år, som via denne turnering lige har sendt hende over stregen, med flere vundne end tabte kampe. Sidste år spillede hun 2 events på indendørs i Sverige hvor det blev til finale og semifinale plads. Hun har også haft masser af klubkampe indenfor, og som junior har hun også vundet titler på underlaget.

Selvom det har været et blødt år, virkede det til at hun kom lidt i gang i Israel for nylig, som hun har kunne føre med her. Hun var også i en 3 sæts kamp, men klarede sidste sæt med 6-1 som underdog, hvilket trods alt er et godt tegn, da hun flere gange er blevet sat tilbage med skader. Hun kørte bedre stats i serv og returspil, men det bliver en dansk kvinde med kæmpe tro på tingene, og derfor har Helmi også bevist sig retten til at være favorit.

Pga. Helmi har været hakkende i sine resultater, og de svenske kvinder virker til at befinde sig godt hjemme, mener jeg også at Helmi bliver gjort til for stor favorit her. Deres eneste møde er fra 2 år tilbage hvor Helmi tabte stort, men især Helmi er et helt andet sted nu i sit tennisliv.

Danmark mod Sverige, lad os håber at der ikke render en fuld mand ind på banen igen. Marathonbet ligger højest på et marked der ikke har bevæget sig endnu.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback