18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

OG - forZe: 2

12. juni 2020 kl. 18:00 - ESL Pro League Season 12 Europe Qualifier
12. jun. 2020 kl. 12:13 (Opdateret 12. jun. 2020 kl. 21:37) 12/06
134
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESL Pro League Season 12 Europe Qualifier

Chance (1-2): 55-45%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 1-2
Unibet Spil nu hos Unibet
Kan OG rejse sig fra den utrolig dårlige kamp mod C0ntact? Og kan forZe fortsætte det gode spil når de nu møder et hold med massere af individualister?
Det taler for
 • Det ikke længere siden end et par måneder, hvor Forze vandt ca. 11% af deres kampe. De vinder nu 60% af deres kampe. Det viser utrolig høj mental klasse.
 • OG spillede super dårligt mod C0ntact d. 6/6 og lignede et hold der ikke spiller mange kampe for tiden. Det var tydeligt, at de mangler en masse kampe under vingerne igen.
 • Forze har vundet 4/5 kampe. Senest mod Sprout, hvor de viste klasse og fremviste et godt comeback.
 • Forze er 5 mand, der har spillet sammen UTROLIG længe. Udover det har de 5 mand der kan fremvise et højt ingame niveau.
 • Forze har en super bred map pool - Vil mene de sagtens kan vinde/være med på 5/7 maps.
Hold øje med
 • OG har et hold der på de gode dage er et niveau bedre end Forze
 • De 2 hold mødte hinanden for 8 dage siden, der så vi et Forze hold kollapse.
 • Forze er et hold der godt kan spille som vinden blæser. Deres spil er ikke konstant nok og der er set mentale nedbrud.
 • Trods OG ikke har mange officielle kampe, så skulle de havde haft praccet en del. Så er sikker på de nok skal være klar til aftens kamp.
 • OG har 5 spillere der på dagen har vild firepower. Udover det besidder de en erfaring Forze mandskabet ikke kan matche.
Oddsmarked

Unibet er de eneste der ligger på 2.3

OG: 

Mantuu er nok den eneste fra OG der leverer på niveau i øjeblikket. Han rammer 1.15 i rating. Han er mere eller mindre den eneste mand der viser lidt gejst i kampene. Når det så er sagt, så har OG et klasse mandskab med super gode individualister. Issaa  & Valde er 2 spillere med super højt niveau og gider de, at spille Cs i dag mod Forze. Så vil OG også være favoritter til denne kamp, da de spiller for spiller lige er lidt bedre. Det er trods alt kun 4 kampe siden, at OG gav Fnatic en god endefuld. De er bare ikke konstante nok, og så længe man kan fange Forze til dette odds, så det et skud værd.

Forze:

Trods det kun er kort tid siden Forze var HELT nede i kælderen, så må deres stab have en sindssyg god psykolog og/eller lign. For Forze er tæt på, at være tilbage på det gamle niveau. De ramte bunden med omkring en win procent på 11. De er nu tilbage på omkring de 60% og deres spil er ved, at finde form igen. Xsepower & Fl1t er tilbage som vi kender dem. De ligger på 1.15 & 1.12 i rating samt deres impact i ruderne er mærkværdige igen. Udover de først  nævne to herre, så der også Jerry & Facecrack som er begyndt, at vise tænder igen. Alt i alt er Forze et hold der ikke er afhængig af EN mand. Men skal de vinde mod OG i dag, så skal to eller flere mænd være klar fra start. For nytter ikke noget det kun er Xsepower der snitter +20 kills i dag. Der skal et helt hold til, at besejre OG.

Der er ingen tvivl om, at OG på deres gode dage er et niveau bedre end Forze. Nu er det bare ikke tit man ser OG i topform. OG ligger kun #20 i verden og Forze #23. Så jeg forventer faktisk en meget tæt kamp og ikke som sidst de mødtes hvor Forze blev kørt over. 

Kigger vi på map pool så håber jeg Forze vil springe ud på Nuke el Inferno. Det er 2 maps der ligger godt til Forze og de vinder hhv: 65 & 67%. Det er udover det også 2 maps hvor OG ikke har set super skarpe ud. 

OG kunne godt hoppe på en Dust2 eller Train - Det er 2 maps der også ligger fint til Forze og jeg tror det er dagsformen der vil afgøre hvem der vinder de maps. Holdene ligger super tæt op af hinanden og jeg forventer derfor tætte maps. 

Den mentale del der har Forze vist de sagtens kan komme retur fra en nedturs periode - Derimod kan jeg ikke rigtig finde ud af OG. Den ene dag leverer de Cs som var de et klart top #10 mandskab og dagen efter spiller de så var de ude for top #100. De er så svingende, at de er svære, at blive kloge på. Men trods den usikkerhed, er det to mandskaber der kan vise god Cs og derfor forventer jeg en helt lige kamp.

God kamp.

Kilder

www.hltv.org

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback