Annonce

Odd - Tromsø: Over 5,5 hjørnespark til odd

Match center
17. april 2017 kl. 20:00 - Fodbold, Norge - Tippeligaen
Skagerak Arena    Svein Moen
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 106,20%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

ODD har fått en dårlig start på sesongen, men spillede mere end godkendt ude mod Rosenborg og er veldig stærke hjemme i Skien. Tromsø har fått en meget god start på sesongen, men har haft stang ind og har sin styrke hjemme oppe i nord.

ODD har fått en svag start på sesongen og er allerede seks poeng bak Rosenborg. Jeg tror likevel vi ser dem som nærmeste gullkandidat når vi nærmer oss slutten, men det kan meget vel blive langt opp.

De bør i hvert fall ikke havne ni poeng bak efter fire runder.

De er ofte svært dominerende på hjemmebane, men forrige sesong mistet de for mange poeng i kamper de burde ha vundet. Fælles for de fleste af dem var dog at de skapte mange muligheder og fik pent med hjørnespark.

Tromsø har tidligere været et hold som ikke bydde op til dans, men ser nå ud til at ville spille mere med og deres kamper har været preget af mange hjørnespark begge veier. 15-12-12 stk.

Sidst de møttes her i Skien, så endte det uden scoringer, selv om ODD havde mange afslutninger og gik over denne hjørnespark linjen.

I eneste hjemmekamp for ODD denne sesongen fik de ni hjørnespark. De ledet ganske hurtig 1-0(22-) og fik 2-0 rundet times spill.

Tromsø indkasserede syv hjørnespark i sin eneste udekamp mod Viking, i en kamp Tromsø hurtig tok ledelsen.

Indbyrdes 4-3-0 sidste syv hos Odd. Et Tromsø full av selvtillit øjner nok muligheden for nok et flott resultat og kan de igen sjokkåpne så ser denne meget sikker ud.

Samuelsen klar igjen for Odd.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback