18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Oceane Dodin - Magda Linette: 1

20. september 2021 kl. 19:30 - WTA - Ostrava - indendørs hardcourt
19. sep. 2021 kl. 23:48 (Opdateret 20. sep. 2021 kl. 21:39) 19/09
98
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde på indendørs banerne i Tjekkiet.

Chance (1-X-2): 43-0-57%
Betvalue: 109,65%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert: 0-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Trods sine kun 24 år, er Franske Dodin en af de mest erfarene i indendørs. Hun har igennem en årrække bevist sig på dette underlag, hvor imod det har knebet andre steder, men har heller ikke altid været fysisk på toppen.

Dodin kan i spillestil sammenlignes med Sabalenka og Ostapenko, hvor det er kompromisløs tennis der må briste eller bære. Det samme er med hendes serv, hvor der normaltvis falder en masse esser men også en masse dobbeltfejl. Hendes direkte hårde flade spil passer perfekt til indendørs, og hun er næsten kun sin egen værste fjende når det kommer til stykket. Hun har været igennem 2 hårde kampe, og er i hendes sidste 4 kampe endt i 6 tiebreaks, hvilket er ret voldsomt. Det beskriver en som er svær at ryste af, men samtidig også en som har svært ved at holde et momentum. Syntes kun at pilen peger op for hende for tiden, og forventer en god kamp fra hende.

Linette kommer fra 2 lette kval kampe, hvor hun blot afgav 4 partier i alt hvilket er imponerende. Hun har tidligere bevist god kvalitet på dette underlag, men har ikke prioteret det de sidste mange år. 

Linette er en fantastisk ballstriker, og har egentlig også spillet til at gøre det godt. Når hendes serv kører er hun modbydelig at spille imod, ikke kun i esser men også i de situationer der kommer efter serven er fyret af. Hun kommer fra en ok periode i USA, men må føle at dette år indtil videre har været middel max.

Bookmakerne med licens er pt. enig om oddset, men ligner det vil komme til at stige på Dodin, hvilket jeg overhovedet ikke vil have noget imod, og vil have et øje for indtil kampstart.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback