Annonce

OB - AC Horsens: (AH: +0,5) 2

Match center
29. juli 2017 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
EWII Park    Sandi Putros
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 50-20-30%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 2,67
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Overordnet:

OB skuffede fælt i den første kamp mod FCN på hjemmebane, hvor man tabte 1-2. Vi talte om et FCN hold der havde solgt massivt ud i pausen, og derfor skulle det havde blevet en massiv sejr til OB på hjemmebane. Dette skete ikke, og i stedet så vi en masse problemer hos OB i forsvaret, selvom angrebet i form af AK Jacobsen så ganske fin ud, både i denne kamp og i kampen efter mod helsingør som man vandt 2-0. Alligevel var der muligheder til Helsingør i denne kamp også og med lidt flere rigtige afleveringer i de afgørende situationer, kunne Helsingør også havde åbnet Obs forsvar op. Dette skete dog ikke, men for mig at se er der forskel på Helsingør og Horsens, hvor Horsens efterhånden har bidt sig godt fast i ligaen og er i stand til at spille lige op mod OB.

Til denne kamp har OB Festersen og Edmundson tilbage, men jeg ser det ikke som en styrke. Jeg ser det som en svaghed i form af, at OB nu vil sætte endnu mere end offensivt, hvilket vil gøre, at defensiven slet ikke vil blive prioriteret, hvor det i mine øjne er langt vigtigere at få lukket hullerne bagud nu, så der ikke sker det samme som mod FCN. Her vil man nok i stedet fra OB's side af vælge at blæse fremad, og jeg er heller ikke i tvivl om, at de nok skal få et mål, men med så meget fokus på offensiven, fordi man har de to spillere tilbage, så ved Horsens også at det gælder om at køre hurtige kontra den anden vej, få et frispark og dernæst bruge hovedspillet som de er rigtig dygtige til. Det er her jeg ser muligheder for Horsens i form af hurtige løb den anden vej i de øjeblikke hvor OB ligner af have mest styr på det på grund af det offensive pres.

Skader og Karantæner:

Nielsen, Hansen og Nymann er ude hos Horsens hvilket er en klar svækkelse og gør at det kan blive svært at køre de kontra mod OB der vil blive altafgørende i denne kamp. Derfor sættes cv ikke højere. OB har Jacob Laursen ude men kan ellers stille i stærkeste. Dette gør på papiret at OB bør tage denne sejr, men som skrevet ovenover ser jeg ikke den store fordel i at man har Festersen og Edmundson tilbage, da man ikke bare kan stille de to spillere oppe i front igen og så regne med at de er helt spillet sammen efter et stykke tids fraværd. Jeg ser det i stedet som mulighed for en masse fejlafleveringer i afgørende offensive øjeblike, hvor der vil være spilmisforståelser mellem de to og resten af holdet, fordi en ting er træning i ådalen, en anden ting er kamp, og det vil først efter nogle kampe vise sig, om kent nielsen får integreret de to i truppen som før, så holdet udgør en enhed. Det vil højst sandsynlight lykkes om nogle få kampe, men lige nu og her, kan ikke en helt sammentømret trup være til fordel for Ac Horsens som jeg ser det.

Indbyrdes:

Indbyrdes tæller til fordel for OB her, da man sidste sæson kun har vundet 1/4 kampe mod dem. Horsens har det defensive pli der skal til for at holde OB fra en 2-0 scoring og er selv i stand til at bruge hurtige kombinationer den anden vej, hvor få muligheder vil være nok til at lukke obs forsvar op, derfor ser jeg et typisk 1-1 resultat hos de to hold i denne kamp.

Kilder:

Holdnyt.dk

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback