18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

OB - AaB

Infokamp
Match center
9. december 2019 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
EWII Park    Mikkel Redder
9. dec. 2019 kl. 08:55 (Opdateret 9. dec. 2019 kl. 20:55) 09/12
691
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
AaB kan slå et lille hul i kampen om top seks i mandagens kamp mod OB, der lige nu er uden for mesterskabsslutspillet.
OB
Oddsmarked

OB er på markedet svage favoritter, med odds 2,62 hos Cashpoint. Oddset og bet365 er i 3,50 for krydset, mens Oddset er helt oppe i 3,00 på gæsterne. Det er et stykke over det øvrige marked.

Det taler for OB

  • Bashkim Kadrii fortsætter som enmandshær og kan splitte ethvert forsvar i Superligaen.
  • Trods nederlag de seneste tre kampe, har OB skabt godt med chancer
  • OB’s centrale midtbane er stærk, og det kan stække AaB-profiler som Lucas Andersen, Patrick Olsen og Iver Fossum.

Det taler for AaB

  • Pilen har formmæssigt været opadgående for AaB, trods det lille setback mod Hobro
  • Tom van Weert er helt tilbage i vigør, og med tre mål i tre kampe har han vist sit værd
  • AaB’s defensiv har ikke lukket mål ind i de seneste tre kampe

Rundt om holdene
Både OB og AaB har ambitioner om at være med i forårets mesterskabsslutspil, men ingen af holdene har hidtil i sæsonen vist den stabilitet der kan gøre, at de kan føle sig sikre på en plads her.

I 18 kampe har OB 8-2-8, mens AaB har 8-3-7, så der er altså tale om ekstremt svingende hold. For OB mest svingende nedad på det seneste, hvor tre Superliga-kampe på stribe er tabt.

Først kom fynboerne flot tilbage mod Lyngby, blot for at tabe 4-3 i overtiden, så leverede man en skidt indsats i første halvleg af 2-1-nederlagte til FCM, og senest tabte OB så 2-1 til Horsens på to dødboldsmål inden for kort tid.

OB har i Bashkim Kadrii en af ligaens mest afgørende spillere, men de øvrige angribere fungerer ikke i lige så høj grad, mens defensiven er begyndt at tillade alt for mange chancer imod, og lukker alt for mange mål ind.

Nu gælder det så AaB, der senest skuffede med 1-1 mod Hobro. AaB står med syv point i de seneste tre kampe, men offensivt var kampen mod Hobro en skuffelse, her formåede Lucas Andersen og co. slet ikke at sætte scenen.

OB er trods alt klart stærkest hjemme, hvor de har hentet 16 point via fem sejre i ni kampe. AaB er ligeledes bedst hjemme, ude har de blot hentet ti point i ni kampe.

Indbyrdes slog AaB senest OB 1-0 midt i oktober. Ellers har fynboerne faktisk overtaget, med sejre i fem af de seneste ti indbyrdes, herunder i to af de seneste fire hjemmekampe.

Trupnyt

OB har endnu ikke offentliggjort deres trup, men der er tvivl om en småskadet Jeppe Tverskov.

Angriberen Mikkel Kaufmann, der har været et stort lyspunkt for AaB dette efterår, er klarmeldt efter en skadespause, men ventes at starte på bænken.


Kasper Pedersen er fortsat ude for nordjyderne.

Kilder

aabsport.dk, ob.dk, superliga.dk, nordjyske.dk, fyens.dk

Kommentarer

Feedback