18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Oana Gavrila - Chiara Catini: 2

18. september 2021 kl. 10:30 - W15 - Sozopol - Hardcourt
18. sep. 2021 kl. 00:13 (Opdateret 18. sep. 2021 kl. 12:44) 18/09
53
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i Bulgarien

Chance (1-X-2): 46-0-54%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 0-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Gavrila kommer ind til denne semifinale med størst erfaring, men underlaget er langt fra hendes favorit. Hun har haft et magert år som nu hedder 7-6 på hardcourt. Hun har ved enkelte lejligheder taget sæt mod fine spillere, men genralt er det grus der er hendes speciale. Hun klarede kampen i dag mod tricky lokalspiller i 2 sæt, hvilket var godt for hende, da hun måtte gå i 3 sæt i hendes 2 tidligere kampe.

I dag var en break fest uden lige, og det beskriver meget godt Gavrila der har sin klare force i returspillet. Når først hun holder 1 eller 2 gange, så ved man der er problemer for modstanderen.

På den anden side står Catini, som kunne nøjes med 1 sæt mod stærke Terziyska, der efterfølgende trak sig fra kampen. I denne kamp var det også en masse break frem og tilbage, og Catini er selv en der også har force i returspil, men generalt kører med bedre procenter i serv end Gavrila.

Catini har 17-10 på hardcourt i år, hvor hun har spillet en masse i Tunesien. Man har jævnt kunne se forbedringer i hendes resultater, hvor nederlag bliver til tætte kampe, som derefter bliver til sejr. Kurven peger op for hende modsat sin modstander, og så er det på et underlag hun er bedre stillet på.

Oddset åbnede med Gavrila som tydelig favorit, men som dagen er gået har oddset faldet på Catini, men ligger stadigvæk lidt for højt i forhold til hvordan favoritværdigheden burde ligge. Bet365 kører som de eneste odds 2 på Gavrila hvis man er til erfaring.

God kamp.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback