18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nuria Parrizas-Dias - Mihaela Buzarnescu: 1

9. juli 2021 kl. 11:00 - Challenger båstad - grus
8. jul. 2021 kl. 23:34 (Opdateret 9. jul. 2021 kl. 13:06) 08/07
130
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i mellem 2 rutinerede spillere.

Chance (1-X-2): 48-0-52%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 2-0
Unibet Spil nu hos Unibet

Det var en turnering i Sverige hvor det ville ligne en finale imellem Liu-Peterson, men det satte Nuria en stopper for i dag, med hendes flotte sejr over Liu. Hun har allerede vundet 4 titler på itf touren i år ( 3 hardcourt og 1 grus) og skal nu forsøge sig på et højere niveau. Hun har haft hårde modstand i sine første 3 kampe, men er gledet fint igennem, ud over et sæt svipser, hvor hun smed 3-0 med oppe med dobbelt break.

Nuria spiller meget som dagens modstander, ikke en power spillere, men forcer i boldplacering og vinkler. Der køres med gode procenter fra begge spillere, og trods Buzarnescu normalt bevæger sig på et meget højere niveau, ser jeg dagens opgør meget lige, grund Nuria's 2021.

Buzarnescu har kørt et lunket år, hvor hun endelig skulle tilbage efter en grim skade tidligere i karrieren. Hun var 2-3 på gruset inden denne turnering, og har i lang tid ikke kunne strikke mere end Max 2 sejr sammen. Hendes modstand indtil videre har været lille, på grænsen af ikke eksisterende, og trods tidligere vist topniveau, mener jeg form og selvtillid kommer til at være kampafgørende.

Nuria har allerede vist i år hun godt kan på et højere plan, og ser samme styrker, med plus på serv og power hos Nuria, hvor Buzarnescu har plus på fart og defensive styrker.

Oddset svinger imellem 2,10-2,25 på Nuria, tænker ikke den ender højere, hvor jeg har givet Buzarnescu en lille procentfordel, bedømt på tidligere meritter.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback