18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Norwich City - Southampton: 2

Match center
20. november 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Carrow Road    Martin Atkinson
19. nov. 2021 kl. 17:13 (Opdateret 20. nov. 2021 kl. 17:52) 19/11
147
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I runde 12. mødes Norwich og Southampton på Carrow Road, en kamp som jeg har kigget lidt på, og hvor jeg tror gæsterne har gode chancer for at hente de 3 point for 3. gang i træk.

Chance (1-X-2): 24-26-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-1
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Southampton er inde i en god periode både pointmæssigt, men også spillemæssigt virker det til at fungere, og de har nogle gode underliggende tal der bakker op om det billede.
 • Kigger vi på Southampton så har de et xGA på 14,4 (det 10.bedste i PL) og et xGF på 15,6 (det 7.bedste i PL) og sammenligner vi Southamptons tal med Norwich så har hjemmeholdet en xGA på 21,3 (det højeste i PL) og en xGF på 9,3 (det laveste i PL).
 • Norwich fik en sejr i sidste runde mod Brentford, men den burde i min optik, og tallenes, også have tabt. De skaber bare ikke særligt meget, men tillader så til gengæld rigtig meget den modsatte vej, hvilket den foregående pointe også understreger.
 • Norwich har ikke mange offensive esser, der kan skabe chancer eller scorer mange mål, i min optik. Pukki er deres topscorer med 3 mål (2 på straffe) og generelt set så synes jeg ikke de er særligt farlige i det etableret spil, hvor Pukki tit står i nogle rigtig svære betingelser. De betingelser tror jeg ikke bliver bedre når han står overfor et godt struktureret Southampton mandskab.
 • Southampton har masser af fart og en-mod-en styrke i deres offensiv, og med Armstrong, som kom i gang i sidste runde på et flot mål, ser jeg dem have en rigtig potent offensiv, som er gode i det etableret og omstillingerne. Derudover har de også gode folk på dødbolde, hvilket de især viste sidste sæson.
Hold øje med
 • Ny mand ved roret hos Norwich kan måske give dem ny energi, og tro på tingene. Det har ofte vist sig at være en kortvarig positiv effekt at skifte manager, og måske det også gør sig gældende i dette tilfælde for Norwich.
 • Et X er ikke nogen katastrofe for nogle af mandskaberne, snarre tværtimod vil det være en fint start for den nye Norwich træner, og samtidig kan Southampton fortsætte deres imponerende stime, med kampe uden nederlag. Derfor kan jeg godt være nervøs for om vi får en kedelig taktisk kamp, hvor ingen af holdene for alvor vil gå efter de 3 point.
 • Southampton er ikke just kendt for at banke boldene ind i kassen, og med blot 10 mål på 11 kampe, kan jeg da godt være nervøs for om vi får dem at se på tavlen i dette opgør, hvor Norwich måske også vil stille sig lidt defensivt an.
Oddsmarked

Oddset på 2-tallet startede i 1,93 hos unibet, og har så bevæget sig på i de 2,10 som jeg synes er interessant. Det kan blive et tæt opgør, og jeg er usikker på hvad trænerskiftet får af betydning, så måske man kan dække sig ind og spille dnb til odds 1,50.

Holdene:

Norwich City:
Hjemmeholdet har Zimmermann, Byram og Cantwell ude, men det er alle folk, som ikke rigtig har været i spil i denne sæson.

Krul; Aarons, Hanley, Gibson, Williams; Normann, Gilmour; Cantwell, Lees-Melou, Rashica; Pukki

Southampton:
Gæsterne har Stephens (fast mand) ude, men derudover har de stærkeste hold med til dette opgør, og har endda også en ret stærk bænk tilrådighed.

McCarthy; Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters; Elyounoussi, Romeu, Ward-Prowse, Redmond; A Armstrong, Adams

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback