18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Norwich City - Leicester City: Over 2,5 Mål

Match center
28. august 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Carrow Road    Robert Jones
24. aug. 2021 kl. 15:27 (Opdateret 28. aug. 2021 kl. 17:57) 24/08
110
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Norwich tager hjemme imod Leicester i denne runde, og jeg har kigget lidt på de to holds defensive udfordringer for tiden, samt de individuelle kampe på banen og er gået på over 2,5 mål.

Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 104,98%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Leicester har flere profiler ude i bagkæden (se holdinfo)
 • Norwich har fået et hårdt program, og kan efter to kampe se på 0 point og en målscorer der hedder 0-8. De har udfordringer i bagkæden, og det tror jeg Leicester får muligheder for at udnytte. Til dette opgør har Leicester Vardy, Ihenacho og Daka til rådighed, og jeg tror de, sammen med Barnes og Maddison kan gøre livet surt for Norwich.
 • Norwich er ikke uden kvaliteter offensivt. De skabte fornuftige muligheder mod Liverpool i første runde, og kigger vi på deres stats fra sidste sæson, så var de også det næst mest scorende hold.
 • Offensivt har Leicester rigtig meget fart, og især på 9'er positionen. Det tror jeg kan blive en udfordring for Norwich, som har to midterforsvar som nok vil foretrække en tung boksangriber, de kan mosle med. Både Hanley og Gibson vil blive sat til vægs i en løbeduel.
 • Defensivt var Leicester heldige med ikke at indkassere mål mod Wolves, og imod West Ham, var det til tider kaotisk forsvarspil, hvor Antonio drev gæk med især Soyuncu. Jeg tror sagtens Norwich kan få muligheder mod et Leicester hold der defensivt har skader (som sagt), men som heller ikke virker helt afstemt.
Hold øje med
 • Norwich har mistet en stor profil i Buendia som sidste år lavede 15 mål og 16 oplæg, han bliver svær at erstatte for Norwich offensiven.
 • Sidste sæson var Norwich gode til at lukke af og gik også under de 2,5 i 26 ud af 46 kampe, så de har før vist at de har evnerne defensivt til at holde modstanderne i kortere snor.
 • Leicester har endnu ikke imponeret mig rent offensivt, i de 3 første kampe de har spillet i år er det bliver til 3 mål, og i PL har de i begge kampe haft et xGF der hed 0,8. Det skal betydeligt højere op i dette opgør hvis vi skal kommer over de 2,5 mål.
 • Kigger vi på kampen mellem Norwich og Man. City så skal Norwich være mere på bolden, og fremadrettet i deres spil, hvis vi skal komme over de 2,5 mål. Imod Man. City havde de 0 skud på mål, og 33 % af bolden. Jeg er lidt nervøs for, om Norwich vil stille sig langt ned i dette opgør, for så tror jeg det kan gå hen og blive en langgaber.
Oddsmarked

Over 2,5 mål startede i odds niveauet 1,70-1,80 og har siden bevæget sig til de nu 1,81 som jeg synes der er værdi i. 

Jeg kunne godt forestille mig en tæt kamp, hvor Norwich måske kan få noget med fra, så en overraskelse kunne godt lurer.

Holdene: 

Der er fire dage til dette opgør, og i mellem tiden har Norwich en EFL cup kamp mod Bournemouth, så jeg er usikker på hvad vi kan vente os fra de to mandskaber, men ift. skader kan vi sige at:

Leicester er uden en lang række forsvarsprofiler, hvor Fofana (fast mand) og Evans (fast mand) begge er ude, og derudover var Vestergaard også fraværende mod West Ham, og jeg tvivler på om han er klar til dette opgør. 
Dernæst er Bertrand (ny mand) samt Justin (Fast mand) også ude i den defensive afdeling, så de er lidt hårdt ramt i bagkæden hos Leicester.
Ayoze fik rødt kort i kampen mod West Ham, så han må sidde ude med karantæne i dette opgør.

Norwich på den anden side er uden Zimmermann (fast/reserve) Placheta (fast/reserve) og Byram (reserve). Så jeg tror de stiller meget i deres 4-3-3 formation, med få rotationer.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback