18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Norwich City - Arsenal: (AH: -1,5) 2

Match center
26. december 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Carrow Road    Graham Scott
23. dec. 2021 kl. 13:22 (Opdateret 26. dec. 2021 kl. 17:51) 23/12
288
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Arsenal skal i runde 19. op imod Norwich, og jeg forventer at Arsenal fortsætter deres gode spil, mod et hårdt presset Norwich mandskab.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 54-0-46%
Betvalue: 104,88%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 0-5
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • I introen til dette spil, nævner jeg hårdt presset Norwich hold, og det mener jeg det er når man kigger på deres skadesliste. (se holdinfo)
 • De offensive profiler for Arsenal er virkelig ved at finde ind i nogle gode relationer, og jeg synes at man kan se en tydelige effekt af at de får flere kampe sammen, folk som Saka, Ødegaard og Martinelli er begyndt at vise, hvorfor de blev opråbt som kommende stjerner, og jeg tror at de får gode muligheder for at folde sig ud på ny, imod et Norwich hold der er hårdt ramt på flere fronter.
 • Kigger vi på Norwich så har de ikke det bedste momentum, de seneste 5 kampe har ført til to point, og en målscore på 1:7, og netop det offensive er en udfordring for Norwich, som bare ikke score nok mål, eller skaber de store chancer.
 • Offensivt er Norwich bare udfordret, de har blot scoret 8 mål på 17 kampe, hvilket er det absolut laveste i PL, og deres xGF er heller ikke opløftende, hvor de blot har 15,7. I dette opgør møder de Arsenal, som har en god bagkæde, og hvor tingene begynder at hænge rigtig godt sammen. Kigger man på Arsenals seneste 5 kampe, har de haft et xGA på 1,08, og i min optik stået rigtig godt i kæderne.
 • Som sagt har Arsenal et godt offensiv set-up, og kigger man på deres xGF så ser det også yderst fornuftigt ud, hvor de ligger på en 4.plads i PL med 26,4, og i dette opgør møder de Norwich som har et xGA på 29.0, og over de seneste 5 kampe har de haft et xGA snit på 1,34, så jeg tror på, at Arsenal nok skal få spillet sig til chancer.
 • Norwich ligger sidst i PL, og har hårdt brug for point i deres bestræbelser på overlevelse, og derfor forventer jeg også, at de vil spille risikovilligt, og såfremt de kommer bagud skal de op og jagte, og det scenarie passer rigtig fint til Arsenal som kan sætte af sted i omstillinger og straffe Norwich. Jeg tror det her match-up generelt passer meget godt for værterne.
Hold øje med
 • Der er en klar forskel på Arsenal ude, og hjemme. Kigger vi på deres 9 udekampe er det blot blevet til 10 point og en målscore der hedder 10-17 (hvor 4 af deres 10 mål faldt i sidste runde mod Leeds), sammeligner ved det med deres hjemmebanestatistik, hvor de på 9 kampe har fået 22 point og har en målscore på 17:6 så kan det måske være en vigtig fordel for Norwich at de spiller på eget græs.
 • Som sagt så har Norwich hårdt brug for point, og de kommer ikke til at ligge sig ned. Kigger vi på deres 17 PL kampe i denne sæson, har de blot tabt med flere mål i 7 af kampene, og jeg synes faktisk de har en god evne til at holde sig inde i opgørerne.
 • Ift. restitution og forberedelserne til dette opgør, så har Norwich en fordel. Arsenal har spillet d. 18/12, d.21/12 og så igen her d. 26/12, hvorimod Norwich blot har spillet en kamp d.14/12, hvilket kan give dem lidt flere friske folk, og muligheden for at lurer lidt på Arsenal, og indstille sig på deres styrker og svagheder.

Holdene:

Norwich:
Hjemmeholdet har en del folk ude, og kigger vi på de mest prominente kan vi nævne Hanley (fast mand) Normann (fast mand), Kabak (fast mand), Lees-Melou (fast mand/reserve) Rashica (fast mand) Rupp (fast mand/reserve) Sargent (fast mand) og derudover er Tzolis (reserve) og Omobamidele (reserve) også tvivlsomme. 
Det sidste ord i denne sætning, tvivlsom skal tages seriøst, for der er flere af de folk der er nævnt som værende ude, som også godt kunne være i spil, men det er svært at være sikker på, hvem der er med og hvem der ikke er, men mit gæt på deres start 11'er er:

Krul; Aarons, Sørensen, Gibson, Williams; Gilmour, Byram, McLean; Placheta, Pukki, Idah

Arsenal:
Skadeslisten hos Arsenal er ikke så lang som hos værterne, men det skal dog nævnes at Tomiyasu (fast mand), Maitland-Niles (reserve) og Lokonga (fast mand/reserve) alle et listet som tvivlsomme. Førstnævnte ville være det største tab, men han sad over i liga-cup kampen mod Sunderland, så regner med at han er fra start, hvilket vil give følgende start 11'er:

Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Saka, Partey, Xhaka, Martinelli; Ødegaard; Lacazette

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback