18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

North - Complexity: 1

24. marts 2020 kl. 18:00 - ESL Pro League Season 11 Europe
24. mar. 2020 kl. 15:21 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 24/03
60
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (1-2): 52-48%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Herligt "dansker" opgør i en vind eller forsvind kamp! North har alt, at spille for da en sejr vil gøre de videre. Hvor en sejr til CoL, så vil drømme leve, men den er lille!?

Bliver godt, at se 7 danskere på serveren her til aften, lad os se lidt på spillet:

Det taler for:

- Motivationen skal ligge hos North, de har alt, at vinde i dette match-up. De kan med en sejr fortsætte deres vej videre i ESL. 

- North spillede en flot kamp mod BIG, de starter med at smadre dem på BIG's pick. Hvor efter at lave et flot comeback efter, at havde været bagud 10-5. De får så overtid, hvor de igen kommer tilbage fra et map point. Får det vendt og vinder 22-20. Så håber de tager det spil, og ikke mindst den selvtillid kampen må havde haft givet med til CoL kampen.

- North drengene sidder side om side inde i Parken på deres kontor, med deres Coach Jumpy. Og har hørt fra en 3 part, at Jumpy har fortalt, at drengene selvfølgelig er oppe og køre. Men, at deres gejst skulle havde forbedre sig, og stemningen er god. (Der har før være lidt hvisken i krogene, at der skulle være lidt utilfredshed) Men efter skiftet af Coach, kan det være problemerne er ved, at ordne sig.

- Tager vi lige map pool, som selvfølgelig er vigtig. Så det mig lidt en gåde, hvad vi kommer til, at se blive spillet. Jeg kunne godt se North ban Train/Inferno - Men North har heller ikke set stærke ud på Mirage. Omvendt har CoL "kun" Vertigo de ikke ser for gode ud. Jeg har dog hørt der er blevet set en masse video, og måske der er lagt de god plan med antitacs. Man skal jo huske North sluttede en del timer før CoL. Jeg kunne godt se et decider map.

- Tager vi kampen mod BIG væk, så har aizy virkelig steppet sit game op. Han er der hvor folk forventer han skal være, samtidigt spiller Cajumb og gade faktisk også bedre og bedre. Dette håber jeg CoL kommer til, at mærke i aftens kamp. For turneringen ligger aizy på en ratio på 1.18, det er mere end godkendt. Skal spillet holde, så skal Kjaerbye, aizy gade steppe op! 

Hold øje med:

- Trods man med stor chance er ude, så spiller man selvfølgelig den chance man nu har. Så forventer da CoL til, at dukke op på serveren. 

- CoL har et fantastisk team anført af BlameF, som bare spiller noget helt igennem dejlig cs. Alt i alt er det et godt hold de har fået sammensat, af erfaring og med ren raw talent(oBo)

- CoL har været ude i nogle lange kampe, men har spillet super flot og behersket. De spillet aggressivt, og med en k0nfig og poizon som elsker at picke hurtigt. Så skal North være klar på det. For er man ikke det, kan man hurtigt blive taget på sengen. 

- Har hørt BlameF udtale, at giver han ikke poizon lov til at  tage nogle chancer, så gør han det bare. Så det er selvfølgelig noget man forventer sker. 

- CoL har et bredere map pool end North, og de spiller også flere maps bedre end North. Så dette skal man selvfølgelig have med. Men hvis vi beretninger er korrekte(Som jeg satser på) Så North klar. Men et 3 map, ville CoL måske være favorit?

- Kommer CoL igang med poizon på den grønne(awp) og det aggresive spil "spiller" - Så kan jeg se North få mange problemer i dagens kamp.

Alt i alt, vil jeg faktisk sige. Jeg tror motivationen måske godt kan afgøre denne kamp samt lidt træthed. Ja CoL sluttede deres kamp 02  i  nat. Og skal allerede i gang igen. Ja ja det er de vant til, men tror nu stadigvæk sådan en lang kamp sætter sig mentalt(Har vi jo hørt før) Spillet er også gået igennem efter jeg fik af vide hvad Jumpy havde udtalt. Dette er selvfølgelig vigtigt, at alle er glade og gejsten(Måske) er tilbage.

Men det et danske opgør, og der taber man ikke bare med vilje. Så vi vil se alle 10 på serveren og give den alt hvad den kan trække. Jeg ser dog North som SMÅ favoritter og derfor også værdi i oddset.

Jeg havde faktisk besluttet mig ikke, at ligge et tip op på denne kamp. Men nu har jeg kigget lidt på det, og overvejet en masse. Jeg ser faktisk en god Værdi i North, da de endnu ligger på odds 2 eller højere. Så længe vi holder os deroppe, så synes jeg det fint. Samtidigt ser jeg også North som små favoritter, da de har alt, at spille for. Jeg tror ikke CoL selv tror på de kan gå videre. For selv med en sejr så er chancerne små. 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback