18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Norrby - Vasalunds IF: Over 2,5 Mål

Match center
5. september 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Sverige - Superettan
30. aug. 2021 kl. 19:12 (Opdateret 5. sep. 2021 kl. 16:53) 30/08
213
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 57-43%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 0-0
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Når Norrby hjemme tager imod Vasalunds forventer jeg vi ser mange mål! Det er to hold der i de tidligere runder rent offensivt er gået til den, og med hver deres målsætning kunne vi godt se at linjen går over!
Det taler for
 • Norrby leder stadig efter lidt oprejsning. De har tabt deres tre seneste liga kampe, og røg da også en ud af Svenska Cupen til 2. Divisions hold fra Vastra Gotland. Dog er hjemmeholdet stadig med i kampen om oprykning til den bedste svenske række. Norrby ligger nr. 4 med 31 point. Helsingborg ligger på en første med 34 point. Så toppen er tæt, og meget kan ske endnu! 
 • Norrby har ikke for vane at spille målfattige kampe, i hvert fald ikke indenfor deres seneste 5 hvor 3 af dem er gået over. Det er et hold med offensive kvaliteter og deres mål bomber Vukojevic er bestemt heller ikke bleg for at tage noget æren af det. Norrby har en målscorer på 26:19, og Vukojevic har stået for ti af de mål!
 • Modstander holdet Vasalunds fra det sydlige Sverige rykkede sidste sæson op til den anden bedste række i Sverige. Desværre ser det lige nu ud til at kun bliver en kort fornøjelse da de efter 18 kampe ligger med kun 17 point og dermed på en sidste plads! Der er 12 kampe tilbage, og tre point til midlertidig redning, så der skal kæmpes!
 • Ikke desto mindre er Vasalunds heller ikke hold der ligger taktiken i det defensiven. Efter 18 kampe har de lukket 33 mål ind og selv scoret 24. Selvom de lukker en del mål ind, så scorer de sådan set også i de fleste af deres kampe.  Blandt andet senest da de på eget græs mødt GAIS som de desværre tabte 3-4 til. Men ikke desto mindre ligger de stadig i top 7 over flest scoret mål!
 • Den generelle statestik fortæller også at Vasalunds ligger på en første plads på "Over" linjen både på den generelle tabel og på udebane! De forsvare sig ikke særlig godt under den ny hentede træner Moussally hvilket deres xGA snit også fortæller da de har det højeste i ligaen!
 • Norrby ligger 26 mål scorert. Det betyder at de i ligaen har det sjeste højeste xG snit, og på eget græs er det det andet højeste xG. Der er blevet scoret en del mål i deres eneste kampe, men også lukket en del ind. De har stadig på eget græs det fjerde højeste xGA snit og det er selvom der i hvert fald er flere hold i ligaen med højere indkasseret målrate end Norrby! 
Hold øje med
 • Der er selvfølgelig noget på spil i denne kamp. Vi er over halvvejs i denne sæson, og kampene begynder at snævre ind. Så selvom begge hold kan komme i redning og i oprykning med 3 point kan begge hold være mere defensivt fokuseret her! 
 • Specielt efter begge holds to nederlag hvor Norrby krydsede ude imod Orgryte i en 2-2 kamp, og hvor Vasalunds tabte 3-4. Så bør der både fra træner Lind og Moussally være en smule mere fokus på den defensive del! 
 • Selvom stats og tal kan tale for et spil, kan det tale ligeså meget imod. Jeg har oplevet før at når man snakker om en offensiv kamp imellem to offensive hold, at så går det lidt i minus. Chancerne bliver skabt, men målene kommer ikke rigtig! 
 • Senest indbyrdes opgør lød op en 0-1 sejr til Norrby. Kampen var ganske chancerig, men skudene sad bare ikke i nettet og det er set før i disse meget omtalte offensive kampe hvor man snakker mange mål. Det er ikke sikkert holdene rammer dagen! 
Oddsmarked

Norrby kommer på eget græs som de klare favoritter. De har vundet 3/5 af deres seneste hjemme kampe, hvorimod Vasalunds ikke har vundet én! 
På det rene 1X2 kan man ved Bet365 få oddsene: 1,61 - 4,00 - 5,00. 
Hvilket giver et CV på: 60% - 23% - 17%. Hvilket jeg finder meget sandsynligt og fint vurderet. 
Over oddset syntes jeg dog ser lidt spøjst ud. Allerede nu er oddset faldene og ligger omkring de 1,75. Men Onside er det ikke faldet endnu. Så det skal selvfølgelig benyttes! 
Ved sidste indbyrdes møde, endte oddset på 1,71 på over 2,5 mål. Jeg forventer ca. samme fald! 

Et andet fint bet kunne være BHS i kampen. Ligger lige nu til odds: 1,90 ved Onside! 

Kampens Forløb: 

Generelt set forventer jeg Norrby kommer for at stage styringen, men om de kan holde det over 90 minutter tvivler jeg på. Vasalunds har været en del mere skarpe i anden halvleg end første, og det er som at det først er der de stempler ind til kampen! Norrby skulle gerne have de tre point hjemme foran egne fans. Imens skal holdet passe på deres defensive linjer. På eget græs lukker de stadig mål ind og meget kan skyldes den offensiv stil Norrby har (Det samme gælder Vasalunds). Når man sætter så meget frem, giver det også rum bagud og derfor håber vi på en kamp der går over! 

Trup Nyt: 

Norrby: 3-4-3
Cajtoft - Savolainen - Lundgren - Osmanagic - Tkalcic - Orgvist - Pekalski - Brannefalk - Vukejevic - Argudo - Stromberg


Vasalunds: 4-3-3
Mitu - Azizi - Ceesay - Hien - Wistrom - Wambani - Georges - Avdic - Id Salem - Bulut - Andue 
 

Kilder

Flashscore.com - Footystats.org - Oddspeortal.com - Highlights.superettan.se - Betxpert.com - Norrbyif.se - Vasalundsif.se 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback