18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nordavind - Pact: 2

25. juni 2020 kl. 10:55 - LOOT.BET Season 7
25. jun. 2020 kl. 04:25 (Opdateret 25. jun. 2020 kl. 17:34) 25/06
88
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

LOOT.BET Season 7

Chance (1-2): 49-51%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 2-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
To helt lige hold på papiret samt verdensranglisten går i aktion!
Det taler for
  • Pact har X-faktor spillerne til modsat for Nordavind. #1
  • En veto der er lidt bredere. #2
  • En opadgående formkurve. #3
  • Et Pact hold med langt større niveau. #4
Hold øje med
  • Indbyrdes opgør. #5
  • Nordavind har en masse tætte kampe. #6
  • Et godt kollektivt hold. #7
Oddsmarked

Kan fås til 2.11 på en bookie uden licens.

#1 - Pact er et hold der har en masse individuel klasse. De besidder en masse raw fire-power. Goofy & Darko er de to spillere jeg vil fokusere på. De ligger hhv på 1.14 & 1.11 i rating. Samtidigt rammer de en impact på 1.14 & 1.11. Ikke nok med det, så har de indtil videre, vist god form. De spiller med super høj selvtillid og kvalitet. På deres gode dage, mener jeg faktisk ikke Nordavind har spillere der kan matche deres niveau.

#2 - Først og fremmest vil jeg nævne, at Nordavind er et hold der spiller utrolig mange maps sammen. Så deres procenter ligger jeg faktisk ikke så meget i. De er farlige på mange maps. Det vil de også være til dagens kamp. De spiller lidt deres map pool som vinden blæser. De kan ramme godt niveau og vinde maps, man ikke lige havde set komme. Men de kan også sejle derudaf, hvor intet hænger sammen.

Mirage & Train forventer jeg vil blive bannet af de to hold. Jeg mener mange maps vil blive utrolig lige. Inferno, Nuke & Dust2 kan vindes af det hold, der har dagen på deres side. Overpass, Vertigo vil jeg mene ligger til Pact og deres spillestil. Nå det så er sagt, så plejer Pact, at levere en fin T side på de forskellige maps. Det er specielt godt på Dust2 og Nuke. Så ville nok give dem en fordel når vi nu snakker en Bo3 kamp. Jeg ser der er større chancer for Pact hiver en 2-0 end omvendt. Kunne dog sagtens se alle 3 maps i spil. Der vil Pact være favorit. 

#3 - Pact spiller lige nu deres bedste cs hidtil. De har deres højeste placering nogensinde og det går kun opad. Synes de leverer en god omgang cs. Det er ved, at blive mere stabilt.(Dog med et par udfald her og der endnu) Men det ser lyst ud for dette polske hold. De har talentet til mere. Så må vi håbe viljestyrken også er der.

#4 - Pact har allerede vist de kan levere et højt niveau. De har allerede slået hold som: Mad Lions, Espada, Movistar Riders & Skade. Hold der er på niveau med Nordavind og højere. Igen, ser kun dette hold blive bedre & bedre som tiden går fremad.

#5 - Nordavind har allerede vist de kan slå Pact på forskellige maps. Når de gør det, så det som regel meget overbevisende. De har vist stabilt og kollektivt spil. Dette har givet Pact problemer og kan det sagtens gøre igen. Jeg synes dog i senest kamp(Hvor Pact vandt 16-14 på Nuke) at Nordavind viste deres mangler og ikke mindst kølighed. Der er endnu en del personlige fejl, at finde.

#6 - Trods Nordavind ikke vinder super mange kampe. Så har de utrolig mange tætte kampe. Mange af de kampe kunne lige så godt havde været gået ud til deres vej. Så det noget man skal have med. Trods de kun vinder 50% af deres kampe, så kunne dette tal sagtens havde været højere.

#7 - Nordavind spiller rigtig fin og stabilt cs. De er et samlet hold, hvor de ikke har den HELT store stjerne. Det er 5 mand, der alle kan topfracce. Dog er der spillere på holdet, man sagtens kunne forvente mere af. Her tænker jeg på HS & H4rr3. Det var/er to man forventede en masse af og stadigvæk gør. De var spået en stor karriere pga deres store talent. Vi ser det til tider, men det er godt nok sjælendt. De rammer lige nu kun 1.03 i rating. Det lang fra deres "talent" men lige nu er de bare ikke bedre. Og med deres form taget med i puljen, forventer jeg ikke de går amok i dagens kamp.

Alt i alt: 

Så mener jeg faktisk Pact skal være favorit i denne kamp. De har det bedre hold. De har mere firepower. Derudover spiller Nordavind uinteresseret cs. De har nu gået længe og afventet om deres "gamle" IGL kom tilbage fra en skade i håndleddet. Dette skete så ikke. Nu skal Nordavind vise, at de er et lineup der er værd, at samle på(Tvivler dog, vi ser de helt store resultater af dette hold) 

God kamp

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback