18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

NLG - Apeks: 1

12. april 2021 kl. 20:00 - Legend Series WTA 2021
12. apr. 2021 kl. 15:37 (Opdateret 12. apr. 2021 kl. 23:46) 12/04
50
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Legend Series WTA 2021

Chance (1-2): 37-63%
Betvalue: 111,00%
Spilbar ned til odds: 2,70
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
NLG overraskede stort ved, at slå Apeks for kun 24 timer siden. De var bedst i alle spillets facetter. Sætter spørgsmålstegn ved Apeks motivationen. Som hold og spiller for spiller, der skal Apeks være bedst. De skal have et ekstra gear.
Det taler for
 • Hvor meget Apeks går op i denne mini-turnering, kan jeg godt tvivle på. Motivationen manglede både mod Nexus og dagens modstander NLG. Det har været et Apeks hold, som har manglet et gear eller to i begge kampe.
 • Det er kun en dag siden, at de to hold mødtes. Der vandt NLG sikkert 2-0. De vandt med cifrene 16-8 / 16-5 - Apeks var helt fra snøvsen, samtidigt med at NLG virkelig ramte et godt individuelt niveau.
 • NLG har en bred map pool. Der er flere maps, hvor sejren langt fra er givet til Apeks. Overpass, Vertigo, Dust2 og Train. Det er bare fire maps, hvor NLG ser gode ud både taktisk og individuelt. Det er samtidigt fire maps, som holdet har spillet en del. Håber NLG igen vælger, at fjerne Inferno, som uden tvivl er Apeks bedste map.
 • Bliver dette en kamp, som skal bekæmpes på slagmarken, og hvor taktikken måske gemmes lidt væk. Så har NLG individualisterne til, at drille Apeks. Pdy, s1n, Red og Skyye er store tyske talenter, hvis topniveau er enormt. Den fire-power de bringer til serveren, vil udfordre de fleste hold på dette niveau. De snitter mellem 1.14-1.31(Stats dog kun fra seks kampe, på HLTV)
 • Det ikke mange kampe, som Apeks har spillet de sidste 3-4 uger. Der er et godt stykke til, at de rammer topniveauet. Både som hold og individuelt er der et stykke til topformen. Klart noget som NLG udnyttede sidst, og som de sagtens kan gøre igen. NLG spiller konstant og er i god form. De ligner et kollektivt godt hold, hvor niveauet er ramt.
Hold øje med
 • Taktisk skal Apeks være det bedre hold. Det et hold fuld af erfaring. Det er samtidigt fem mand, som har spillet på forskellige bedre hold. Samme katastrofale resultat fra sidste kamp, må ikke ske igen.
 • Dette forholdsvise nye lineup, har egentlig gjort det godt, hvis vi kigger på resultater. Sejre mod Forze, K23, TeamOne og Wisla Krakow. NLG møder ikke mange gode hold, da de for det meste spiller i ESEA og de hjemmelige tyske ligaer, med tyske hold. Apeks er vant til et tempo og et niveau, som normalt er højere end hvad NLG møder.
 • Det eneste map, som Apeks ikke spiller er Nuke. Derfra kan de spille alle maps. Så er Apeks bare lidt mere forberedt, skal de være favorit på de fleste maps, undtaget af Vertigo.
 • Alle spillerne hos Apeks, snitter over 1.0 i rating. De snitter mellem 1.04 og 1.13. Som hold skal de, kunne presse sig igennem NLG. Samme niveau og fejl, forekommer ikke i denne kamp. Det bliver en helt anden fire-power, som NLG bliver mødt med. Har svært ved, at se 3/5 mand, falde helt igennem igen.
 • Topniveauet er højere hos Apeks. Taktisk er de et niveau, bedre end NLG. Erfaringen skal tage over, i en kamp som denne. Der skal Apeks have en ro og et overblik, så de ikke ender i samme endefuld som sidst. NLG fik en flyvende start, på begge maps som klart hjalp dem. Deres evner hvis de først kommer bagud, kan jeg godt betvivle. De er endnu ikke blevet presset.
Oddsmarked

Nordicbet har værdi - men lige nu er ML lukket for spil. (Så hold evt øje)
Der er desværre ikke andre, som har åbnet odds på kampen

Flere licensløse bookies har værdi

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback