18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ninjas In Pyjamas - Anonymo(KUN 3.MAP): (AH: -3,5 Runde hcp) 1

18. maj 2021 kl. 21:00 - Flashpoint 3
18. maj. 2021 kl. 15:02 (Opdateret 20. maj. 2021 kl. 20:39) 18/05
42
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Flashpoint 3

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 57-0-43%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Hvordan er den mentale form hos Anonymo, er et godt spørgsmål. Personligt ser jeg dem være ramt. Så tæt på overraskelsen og alligevel så langt. Anonymo stod bedst som hold, sidst de mødtes. NIP har dog erfaringen og individualisterne.
Det taler for
 • Anonymo må virkelig føle sig snydt her. En kamp som de reelt havde vundet, men som skal spilles om, fra tredje map. Det må være et frustreret, polsk mandskab som skal i kamp. De burde være ramt på den mentale del.
 • Hvor Anonymo forventeligt må være godt sure. Så dette en ny chance for NIP. En badebillet, en fribillet - Ja kært barn har mange navne. NIP må være mere end glade for, at kunne bevise at "nettet" var skylden til de tabte. Glæden burde være høj og motivationen lige så.
 • NIP viste i 2/3 dele af kampen, at de var og er, et niveau eller to højere end Anonymo. Individuelt og som hold, var der bare forskel. Holdet sidder samlet, så forventer en spiller som Device, hurtigt er spillet ind på holdet.
 • Anonymo vinder 46% af deres kampe på Mirage, de sidste tre måneder. Seks sejre og syv nederlag. Mirage er langt nede i bunken, over maps som de spiller mest. Vertigo, Inferno, Dust2 og Nuke er alle maps, som spilles mere.
 • Udover Ztr så er hele NIP holdet fuld af erfaring. Holdet har en masse erfaring, fra tiden på den helt store scene. Flere af spillerne hos Anonymo, er vant til tier2/3/4 kampe. Dette er en anden modstander. Det synes jeg også man så på Overpass, som normalt er et map, som Anonymo spiller en hel del. Rammer NIP deres game, så det tydeligt at se, de kommer med noget mere i tanken.
 • NIP drengene kommer med mere power og fire-power. Device er serverens absolutte bedste spiller. Det er kvalitets, i dens højeste karat. Han snitter 1.21 i rating og 1.29 i impact. Hampus, Rez og Plopski er alle tre, med et sindssygt højt niveau. Alle tre kan fragge og har en masse impact.
 • Anonymo sidste måned har været forfærdelig. Otte nederlag og kun to sejre. De kæmper endnu en gang med, at finde spillet. Derudover er profilerne, som skal bære kampen faldet i niveau. Snax som den helt store rygsøjle, snitter kun lige over 1.0 i rating, den seneste måned. Det siger lidt om, niveauet på holdet den seneste måned.
Hold øje med
 • Internetproblemer eller ej. Så viste Anonymo, at de kunne holde hovedet koldt, og besejre NIP i overtid. Det må give lidt til moralen, at de allerede har besejret NIP.
 • Anonymo sidder BC for tiden. Det giver absolut noget til holdet. Det er nemmere, at komme i omdrejninger. Energien og kommunikationen løftes per automatik et hak eller to.
 • Device kommer fra Astralis, hvor Mirage var et map de aldrig spillede. Hos NIP er det, et af de maps, som de spiller mest. Der var perioder på både T siden og CT siden, hvor det var tydeligt, at Mirage ikke er gennemspillet endnu. Satte NIP sig ikke tidligt på runden. Så kom Anonymo stille og roligt bagfra. Der var perioder, hvor det var tydeligt, at Anonymo har spillet Mirage en del mere som hold
 • Dette er ikke kun Device, første officielle kamp. Det også NIP første kamp i over fem uger. Nu blev rusten banken lidt af, i første kamp. Men femte gear er endnu ikke ramt, det vil kræve mange kampe endnu. Anonymo er konstant i kamp, så det giver lidt til kampformen. NIP kan ikke nøjes med, at ramme 80% her.
 • Anonymo har massere af individualister, hvis topniveau er godt. Snax, Kylar, Innocent og Kei har niveauet til, at levere en pragt præstation. De fire spillere snitter over 1.0 i rating. De har potentialet og evnerne til, at være spiller som snitter over 1.10 i rating. Dagen skal rammes, hvis NIP skal udfordres igen.
Oddsmarked

Danskespil 1.75

Licensløse bookies har værdi

Der er selvfølgelig mange argumenter for, hvorfor Anonymo lige så godt kunne vinde.
En af de helt store for mig, er bare at Anonymo er ramt mentalt. Dette er en af de helt store våde klude, som man kan få i hovedet. Nu er den polske mentalitet, ikke lige frem kendt for, at være super positiv. 

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback